Kameralara oynama algı yaratma sunucu sen sessiz olmalısın bu konularda her şeye yorum yapma .ss
Seni rakip görüp işini bitirmeye çalısıyorlar@denizz19 beni düşünüyor, bunu biliyorum. Bazıları gibi hoş-beş yapma derdinde değil.![]()
Elbette seni düşünüyorum Yıldız çok daha etkili bir isim ama Sertabı al sen madem daha iyi başarılara sahip@denizz19 beni düşünüyor, bunu biliyorum. Bazıları gibi hoş-beş yapma derdinde değil.![]()
Aaa bu senaryoyu Harem dizisinde izlemiştim @xBUGRAx Fox ta veriyorduSende olayı iyice Muhteşem Yüzyıla döktün birde izlemedimdiyordun@xemrexxx koş kız Çiğdem senin diziyi bitirmiş baştan sona
![]()
![]()
Davet ettin gelin ıstırın diye.![]()
@Yiğitt e hiç bir şey yanaşmıyor hemde ağacın altında yatıyormuşKaşınınca daha da büyüyor ve çoğalıyor.Kim bilir ne ıssırdı tarantula mı fare mi.
@Çiğdem- Krem sürdüm birde aile hekimine gidip ilaç yazdırdım.
Rabbim beni bir daha köylere düşürme en kötü kasaba bile olmasın şehirden beni azat etme! Amin..![]()
Tıpkı Özlem Özden Ayşegül kavgaları gibi ama.
![]()
Aynı odada 4 kişi yatıyorduk bir tek beni ısırdılar ayol.
Erken elenirsem bittin Rachel.@kerem MS'ye damga vurmuş Milli Şef varken her finalde sunucu yada finalist olarak çıkmış biri varken başarısız birini dikkate alma kuzumSertap istatistik olarak daha iyi. AllStar'da erken elendi ama @MayısKralı 'nın gudubetliği
Sertap 2. Sezonda Hayret bi şey gibi çok üyeler üzerinde etkisi olmayan birine rağmen çeyreğe çıkmıştı. Her türlü dha başarılı
![]()
İrem'i seçtin tamam hoşta 15 şarkısını nereden bulacaksın peki?Elbette seni düşünüyorum Yıldız çok daha etkili bir isim ama Sertabı al sen madem daha iyi başarılara sahip![]()
Merak etme gelmem oyunlarına. Şampıyon benim diyeceğim de ilk haftadan elenmekten korkuyorum.Seni rakip görüp işini bitirmeye çalısıyorlar![]()
![]()
![]()
Beni kendinle karıştırma.Oda senin yeteneksizliğin![]()