Maskeli Fedai
Favori Üye
Maskeli Fedai kimseyi kiskanmazAaa kıskanc geldi bu niye bu kadar kıskanıyor seni bu aralar
Maskeli Fedai kimseyi kiskanmazAaa kıskanc geldi bu niye bu kadar kıskanıyor seni bu aralar
@mrt-06 Önerisini tekrar düşün bence Maskelide kız kardeşim olarak aileye gelsin demişti Maskeli FedaiyeMaskeli Fedai kimseyi kiskanmaz
O Afacana sınavı iyi gelse bir sürprizim vardı eğer böyle demişse hakkını kaybeder@mrt-06 Önerisini tekrar düşün bence Maskelide kız kardeşim olarak aileye gelsin demişti Maskeli Fedaiye
Hahaha hak etmişse ver çocuğaO Afacana sınavı iyi gelse bir sürprizim vardı eğer böyle demişse hakkını kaybeder
Aaa tabi her gece yatmadan 1 bardak @mrt-06
Ne zamandır sohbet edemedik sana sorayım dedimBana niye soruyon la Nerden bileyim
Ahaha sora sora bunu mu sordun En son bana hakaret ediyordun profilindeNe zamandır sohbet edemedik sana sorayım dedim
Hak etmiştinAhaha sora sora bunu mu sordun En son bana hakaret ediyordun profilinde
O çocuk türleri genelde efendi tipleri kötü yola düşürür Ahaha kendi kendimi gömdüm şu anAaa tabi her gece yatmadan 1 bardak @mrt-06
Hani mahallede annelerin şu çocukla konusma dediği çocuk türleri olur o sensin ayoll ablası olarak ben uyarıyorum
Aaa @mrt-06 ı kötü yola mı düşürücen 😱😱😱O çocuk türleri genelde efendi tipleri kötü yola düşürür Ahaha kendi kendimi gömdüm şu an
Seçimler olmasa aslında iyi çocuksun daMarul kafa .ss
Sen de siyaset olmazsa muhabbetin falan güzel aslındaSeçimler olmasa aslında iyi çocuksun da
Bilemem artık Erkek kardeşim dediğin çocuk gider yerine bambaşka birisi gelir
Teşekkür ederim mübalağa ediyorsunSen de siyaset olmazsa muhabbetin falan güzel aslında