Maskeli Fedai
Favori Üye
Maskeli Fedai kimseyi kiskanmazAaa kıskanc geldi bu niye bu kadar kıskanıyor seni bu aralar![]()
![]()
![]()
Maskeli Fedai kimseyi kiskanmazAaa kıskanc geldi bu niye bu kadar kıskanıyor seni bu aralar![]()
![]()
![]()
@mrt-06 Önerisini tekrar düşün bence Maskelide kız kardeşim olarak aileye gelsin demişti Maskeli FedaiyeMaskeli Fedai kimseyi kiskanmaz![]()
O Afacana sınavı iyi gelse bir sürprizim vardı eğer böyle demişse hakkını kaybeder@mrt-06 Önerisini tekrar düşün bence Maskelide kız kardeşim olarak aileye gelsin demişti Maskeli Fedaiye![]()
![]()
![]()
Hahaha hak etmişse ver çocuğaO Afacana sınavı iyi gelse bir sürprizim vardı eğer böyle demişse hakkını kaybeder![]()
![]()
Aaa tabi her gece yatmadan 1 bardak
Ne zamandır sohbet edemedik sana sorayım dedimBana niye soruyon laNerden bileyim
![]()
Ahaha sora sora bunu mu sordunNe zamandır sohbet edemedik sana sorayım dedim![]()
Hak etmiştinAhaha sora sora bunu mu sordunEn son bana hakaret ediyordun profilinde
![]()
O çocuk türleri genelde efendi tipleri kötü yola düşürürAaa tabi her gece yatmadan 1 bardak@mrt-06
Hani mahallede annelerin şu çocukla konusma dediği çocuk türleri olur o sensin ayoll ablası olarak ben uyarıyorum![]()
![]()
![]()
Aaa @mrt-06 ı kötü yola mı düşürücen 😱😱😱O çocuk türleri genelde efendi tipleri kötü yola düşürürAhaha kendi kendimi gömdüm şu an
![]()
Seçimler olmasa aslında iyi çocuksun daMarul kafa .ss
Sen de siyaset olmazsa muhabbetin falan güzel aslındaSeçimler olmasa aslında iyi çocuksun da![]()
Bilemem artık
Teşekkür ederim mübalağa ediyorsunSen de siyaset olmazsa muhabbetin falan güzel aslında![]()