xBUGRAx
Emekli
Anlamadım.
Fındık arası vermemek için geç başlayacak ya biz de ara verirdik yarışmaya.
Anlamadım.
Kiz apartman yaptırmışsin hayırlı olsunHaydaa ne oldu teyzemm neye el koyuyosun acaba
Kiz apartman yaptırmışsin hayırlı olsun Ekli dosyayı görüntüle 60371
Cercie diye biri yok yanlız;
HangisiDiğer göndermem daha güzeldi niye gülmedin
Emre o küçük adam gibi zaten. Eni boyu bir
Hangisi
Bunda ne var cücük adan Tyrion değil mi ne kadar güzel
Ara vermicez zaten ayoll Ağustosta fırtına gibi dönüyorum son bir fındık işi kaldı @mrt-06
Deden seni yola getiriyor işte daha neDedem çok fena ya benim yaşlılığım da öyle olur, değişik akıl oyunları yapıyor ve sübliminal mesajlar veriyor bana, bugün birlikte namaz kılacaktık nerdeyse. @xBUGRAx @sokak sanati @xemrexxx @Maskeli Fedai
Aaa ne güzel işte yaramaz dede Senin hepimizden iyi vakit geçiriyor olman lazım @xemrexxx Dedeside öyleymiş siz gerçekten herşeyde rekabettesinizDedem çok fena ya benim yaşlılığım da öyle olur, değişik akıl oyunları yapıyor ve sübliminal mesajlar veriyor bana, bugün birlikte namaz kılacaktık nerdeyse. @xBUGRAx @sokak sanati @xemrexxx @Maskeli Fedai
Aaa @xemrexxx ile sana bırakacam yarışmayı sonra gözüm arkada kalmayacakİşte başlat 1-2 hafta sen yayınla sonra sen dönene kadar idare ediim ben
Aaa @xemrexxx ile sana bırakacam yarışmayı sonra gözüm arkada kalmayacak
Senin dedende iyi görünüyor avatarda sigara içmesi hariç o yaştaDeden seni yola getiriyor işte daha ne
Aaa yazacan tabi sen zaten MS olunca yazıyorsun yarışmacı ol olma Daha doğrusu tüm üyelerde MS halkında diyelim bir artış oluyor yine renk geldi foruma millete yarışma dısında konusmaya bir kahvehane oluyor @xBUGRAx @mrt-06 @Maskeli Fedai @xemrexxxAyol bana bırakacaksın Emoşu boş ver bak senden bile çok mesaj yazmışım Bizim Fantastik gruba bırakırsın Emoşu boş ver yani
Ahaha o artık Türkiye'nin dedesi @mrt-06Senin dedende iyi görünüyor avatarda sigara içmesi hariç o yaşta