Milli Şef'in ilk kurbanı belli oldu
Ne bileyim işteAllah Allah çeyrekten önceki hafta Evlenmene bak diye aklımda kalmıs neyse bakarım sonra![]()
![]()
![]()
Dedimya ayollNe bileyim işteSen neden Ağıstos ayında başlatıyorsun şimdi başlayalım
yine mi fındık
![]()
Fındık 20 Temmuz'da mı oluyor mesela neden 19 Temmuz değilDedimya ayoll20 Temmuz köye gidecez fındığa her yaz oldu gibi
10 gün olamıcam köye gitmeden yarışmayı hazır hale getirdim gelir gelmez başlamak için
![]()
![]()
![]()
Biz her yaz 20 temmuzdan itibaren gidiyoruz temmuzun son haftası toluyoruz ağustosun 1.günü gibide toplanmıs fındık çekilmiş oluyor işimiz bitiyor yanı cnmFındık 20 Temmuz'da mı oluyor mesela neden 19 Temmuz değil![]()
Ben biraz kararsız kaldım aslında
Ağustosa kadar katılabilirsin biliyorsun 1.hata başlayınca kapılar kapanıyorBen biraz kararsız kaldım aslında![]()
Arada kararsız kalıyorumAğustosa kadar katılabilirsin biliyorsun 1.hata başlayınca kapılar kapanıyor![]()
![]()
![]()
Zaman çok çabuk geçmiş baksana sanki dün yaşanmış gibi bazı olaylar. Bu arada sen deyince farkettim ki abiyi çok özlemişimAhh keşke forumda en unutamadım olay olarak kalacak Allah rahmet eylesin Ölümsüz üye![]()
![]()
![]()
Niye kararsızın?Ben biraz kararsız kaldım aslında![]()
Eğer Yanlış hatırlamıyorsam @MayısKralı Evlenme Bak ile elenmişti sanırım zaten bu kadının en sevdiğim şarkısı oydu![]()
![]()
![]()
Bilmiyorum arada sırada bu şekilde kararsız kalıyorum Aseratın yarışmasında da kararsız kalmıştımNiye kararsızın?Katılsana işte.
![]()
Bilmiyorum arada sırada bu şekilde kararsız kalıyorum Aseratın yarışmasında da kararsız kalmıştım![]()
Teşekkürler yarışmaya katılmaya karar alırsam fikir alabilirim tabikideMilli Şeften yardım istersen yardım ederim![]()
Teşekkürler yarışmaya katılmaya karar alırsam fikir alabilirim tabikide![]()
Biliyorum başvurular bitmiş zaten katılma durumum düşük şu anlık jurideyim,olmadı juride oylama yaparızBaşvurular bitti ama belki araya koyarız seni de![]()