Ne bileyim işte Sen neden Ağıstos ayında başlatıyorsun şimdi başlayalım yine mi fındıkAllah Allah çeyrekten önceki hafta Evlenmene bak diye aklımda kalmıs neyse bakarım sonra
Dedimya ayoll 20 Temmuz köye gidecez fındığa her yaz oldu gibi 10 gün olamıcam köye gitmeden yarışmayı hazır hale getirdim gelir gelmez başlamak içinNe bileyim işte Sen neden Ağıstos ayında başlatıyorsun şimdi başlayalım yine mi fındık
Fındık 20 Temmuz'da mı oluyor mesela neden 19 Temmuz değilDedimya ayoll 20 Temmuz köye gidecez fındığa her yaz oldu gibi 10 gün olamıcam köye gitmeden yarışmayı hazır hale getirdim gelir gelmez başlamak için
Biz her yaz 20 temmuzdan itibaren gidiyoruz temmuzun son haftası toluyoruz ağustosun 1.günü gibide toplanmıs fındık çekilmiş oluyor işimiz bitiyor yanı cnmFındık 20 Temmuz'da mı oluyor mesela neden 19 Temmuz değil
Ben biraz kararsız kaldım aslında
Ağustosa kadar katılabilirsin biliyorsun 1.hata başlayınca kapılar kapanıyorBen biraz kararsız kaldım aslında
Arada kararsız kalıyorumAğustosa kadar katılabilirsin biliyorsun 1.hata başlayınca kapılar kapanıyor
Zaman çok çabuk geçmiş baksana sanki dün yaşanmış gibi bazı olaylar. Bu arada sen deyince farkettim ki abiyi çok özlemişim Forumda telefonla konuştuğum ilk kişiydi.Ahh keşke forumda en unutamadım olay olarak kalacak Allah rahmet eylesin Ölümsüz üye
Niye kararsızın? Katılsana işte.Ben biraz kararsız kaldım aslında
Eğer Yanlış hatırlamıyorsam @MayısKralı Evlenme Bak ile elenmişti sanırım zaten bu kadının en sevdiğim şarkısı oydu
Bilmiyorum arada sırada bu şekilde kararsız kalıyorum Aseratın yarışmasında da kararsız kalmıştımNiye kararsızın? Katılsana işte.
Bilmiyorum arada sırada bu şekilde kararsız kalıyorum Aseratın yarışmasında da kararsız kalmıştım
Teşekkürler yarışmaya katılmaya karar alırsam fikir alabilirim tabikideMilli Şeften yardım istersen yardım ederim
Teşekkürler yarışmaya katılmaya karar alırsam fikir alabilirim tabikide
Biliyorum başvurular bitmiş zaten katılma durumum düşük şu anlık jurideyim,olmadı juride oylama yaparızBaşvurular bitti ama belki araya koyarız seni de