Sertab Erener al çok iddialı Harunda seviyorJennifer Lopez'le kazanamam. Fazla iyi şarkıları yok. Gülşen içime sinmişti de seçilmiş. Yarın geceye kadar bişey bulamazsam katılamayacağım sanırım.![]()
Sertab Erener al çok iddialı Harunda seviyorJennifer Lopez'le kazanamam. Fazla iyi şarkıları yok. Gülşen içime sinmişti de seçilmiş. Yarın geceye kadar bişey bulamazsam katılamayacağım sanırım.![]()
Koray Avcı'dan, Linet'ten ya da ne bileyim Manuş Baba tarzı isimlerden bir farkı yok.Sevmiyor musun .ss
İlla toprak altından birininmi olması gerekiyorÇok sıkıcı.
Daha önce seçilmiş miydi?
Juri havasına girdin eskiden felon vardı hatırlarmısın bilmem tüm yarışmacılar arkasından küfür ediyordu yerini alabilirsinKoray Avcı'dan, Linet'ten ya da ne bileyim Manuş Baba tarzı isimlerden bir farkı yok.![]()
Yabancı istiyorum ya.![]()
Güzel şarkıcı bende seviyorum. Baya şarkısı var telefonumda@kerem
Tayloru al ozaman sokak sanatının tek başarısız oldu isimdir bak sanada yarışmak için bir hedefYabancı istiyorum ya.![]()
Ben şarkıcıya göre değil, şarkıya olan yoruma göre yorum yapıyorum. Laf edene, laf etmek boynumuzun bir borcu olur o vakit. Cevabımız eksik olmaz.Juri havasına girdin eskiden felon vardı hatırlarmısın bilmem tüm yarışmacılar arkasından küfür ediyordu yerini alabilirsin![]()
![]()
![]()
O zaman güzel puanlarını bekliyorum Gülşen'e.Jennifer Lopez'le kazanamam. Fazla iyi şarkıları yok. Gülşen içime sinmişti de seçilmiş. Yarın geceye kadar bişey bulamazsam katılamayacağım sanırım.![]()
O zaman ya Manga, Bengü, Sertap Erener, Nil Karaibrahimgil düşünüyorum.Yabancı ile benim dışımda finale çıkan olmadı. Benim kadar hırslıda değilsin başarılı olamazsın![]()
Seçildi cnm ama final görmedi sana hedef forumda seviyorDaha önce seçilmiş miydi?![]()
Seçilmeyen arıyorsan Jennifer Lopez ayoll çok önermiştim Harun @sokak sanati na falan![]()
![]()
@MayısKralı İstedi vermemiştim
![]()
![]()
![]()
O zaman ya Manga, Bengü, Sertap Erener, Nil Karaibrahimgil düşünüyorum.
Yabancılardan ise Jennifer Lopez, Adele.
Sıralama yapın plz, ona göre seçeceğim.@Çiğdem- @sokak sanati