Hande demek istedin galiba?Gülşen'le yarışan mı var?![]()
Hande demek istedin galiba?Gülşen'le yarışan mı var?![]()
Aa pardon evet.Hande demek istedin galiba?Alırlarsa favorim o olur.
![]()
Benim yariştiğim sezona bak istersen kim hangi şarkiya kaç puan vermiş.Aa pardon evet.Neyse sıkışırsam belkk senden yardım alırım.
![]()
Bu arada bu sezon da yarışmaya yapılacak her türlü manipülasyona karşı, yılan çıyan entrikalarına karşı Fav10'un seçimle gelen emekli ilk başkanı olarak ben gözetleyeceğim. Yardımcım da şef @sokak sanati olacak. Yılansavar olarak görevdeyim.@Çiğdem-
Aaa evet benim hatrıma MS bitene kadar yine güçlerinizi birleştirin ayollSen yarışmacı değil misin
Milli Şef diyeceksin yoksa ilk hafta gidersin![]()
Sen @bazinga'dan söz aldın demi erken elenirse forumun fişini çekmesin.Aaa evet benim hatrıma MS bitene kadar yine güçlerinizi birleştirin ayollOndan sonra yine kaldığınız yerden devam edin boskcular bile dinlene dinlene dövüşüyor
![]()
![]()
![]()
Aaa evet benim hatrıma MS bitene kadar yine güçlerinizi birleştirin ayollOndan sonra yine kaldığınız yerden devam edin boskcular bile dinlene dinlene dövüşüyor
![]()
![]()
![]()
Benim ve yarışmanın akıl sağlığını korumak için Sıla ile Rihanna yasak cnm ve herkesinBen Sezeni de yasaklı sanıyordum ablacım. Desteklerim tabii ki.@ozmoturk
Benim ve yarışmanın akıl sağlığını korumak için Sıla ile Rihanna yasak cnm ve herkesin![]()
![]()
@denizz19 @sokak sanati
Onun Harici önceden seçtiğin yarışmacıyı alamıyorsun diğerleri serbest@ozmoturk a Ağır gelmez umarım Sezen
![]()
![]()
![]()
Sen @bazinga'dan söz aldın demi erken elenirse forumun fişini çekmesin.![]()
@xemrexxx İlk hafta en güçlü şarkısını koyuyordu işini sağlama almak içinÇakkıdı'yı kullanamadan elenirsem etkinliğe başka sitede devam edersiniz.![]()
Çakkıdı'yı kullanamadan elenirsem etkinliğe başka sitede devam edersiniz.![]()
Şarkıcılar ayoll şöyle bir durum değerlendirmesi yap müzik kalitenleYarışmacılardan mi bahsediyorsun şarkıcılardan mı![]()
Hahah tiplerinde hayır yoksa ben napayım ayollAllah seni kahretmeye @Çiğdem- , kadın sanatçıların en çirkin halini koyuyorsun![]()
İkinizi de eleyecem![]()
Ben yarışmıyorum. Milli şef olarak adalet bekçisi olacağım![]()
Maskeli Yalını Aldı Bully 3 hafta sonra foruma dönebilir tüfekle 😱😱😱Sen kimsin ki.![]()
Benim müzik kalitem senin bu ucuz ucube yarışma programına ağır gelirŞarkıcılar ayoll şöyle bir durum değerlendirmesi yap müzik kalitenle![]()
![]()
![]()
Maskeli Yalını Aldı Bully 3 hafta sonra foruma dönebilir tüfekle 😱😱😱
Seçilmeyen arıyorsan Jennifer Lopez ayoll çok önermiştim Harun @sokak sanati na falanYabancı öner yabancı.![]()