DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,213
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Calvin Harris'i al.Güzel seçim.
Ben hala birşey bulamadım.
Calvin Harris'i al.Güzel seçim.
Ben hala birşey bulamadım.
Calvin Harris'i al.
Laik üyelerden oy isterken ben.@mrt-06 @sokak sanati @Çiğdem- @Yiğitt @bazinga @ozmoturk @denizz19 @xemrexxx @Maskeli Fedai @yatutarsa
Ekli dosyayı görüntüle 60324
Düetlerden toplarsın oy bendenLaik üyelerden oy isterken ben.@mrt-06 @sokak sanati @Çiğdem- @Yiğitt @bazinga @ozmoturk @denizz19 @xemrexxx @Maskeli Fedai @yatutarsa
İrticaya karşıyım zaten Milli Şef olarak irtica faaliyeti yaptığını hissettiğim elenirim
Kapanmıştı galiba bir ara bu![]()
Her şeyi yapmış bir onu yapmamış bulamadım fotoğrafını.![]()
Saçmalama Tolga'nın yapamadığı dereceyi yapıcam.@Billy Kane Demeti mahvedip bırakmayı mı düşünüyorsun? 😱
Ben de kapandım, bari dindar kesime oynayayım.Laik üyelerden oy isterken ben.@mrt-06 @sokak sanati @Çiğdem- @Yiğitt @bazinga @ozmoturk @denizz19 @xemrexxx @Maskeli Fedai @yatutarsa
Bu rolü Hürrem ama
O yılanlıkla ancak kindar kesime oynarsinBen de kapandım, bari dindar kesime oynayayım.![]()
@Maskeli Fedai direkt kara çarşaf giyer altına da iç çamaşırı giymezÇok yakıştı ama @Maskeli Fedai de taktı.![]()
Gülşen seviyorsun değil mi?Saçmalama Tolga'nın yapamadığı dereceyi yapıcam.Hedef final.
![]()
Hande favorim ama Gülşen'e de düşük vereceğimi sanmıyorum.Gülşen seviyorsun değil mi?Sevmeseydin onla yarışmazdın.
![]()
Hande'yle yarışan mı var?Hande favorim ama Gülşen'e de düşük vereceğimi sanmıyorum.![]()