eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon ( Perşembe Günü Başlıyor. )

İnsan yalandan da olsa iki güler oynar, odun ayol. :A

Kapı gibi müdürüm işte ağlayabilirsin. :A

Hadsiz densiz. Ben Kendimi İsmet Paşa yerine koyuyorum sen de Atatürk mü oluyorsun? Atatürk'e hakaret resmen bu. Yakında ilke ve inkilaplarida yok sayarsın sen. Derhal bu hanımın haddini bildiriniz:)
@Çiğdem-

Hadsiz densiz. Ben Kendimi İsmet Paşa yerine koyuyorum sen de Atatürk mü oluyorsun? Atatürk'e hakaret resmen bu. Yakında ilke ve inkilaplarida yok sayarsın sen. Derhal bu hanımın haddini bildiriniz:)
@Çiğdem-
Sen kendine bakmadan İsmet Paşanın yerine kendini koyuyorsun da ben müdürüm deyince mi battı anam. :)

@Çiğdem-
@Çiğdem-
Sizi uyuşturucam diye inş dışarıda kalmam :A Bir bakıyorum beni atıp siz abla kardeş olmuşsunuz sokak sanati Merveydi :A :A :A