Şefim olarak seni önden sürdüm işte piyon.![]()
Evet ben senin şefinim
Şefim olarak seni önden sürdüm işte piyon.![]()
Ben müdürüm sen şefimsin işte. 😎Evet ben senin şefinim![]()
Oklava etiketi istiyorsun sen![]()
![]()
![]()
Forumcak konuya gelmesini bekliyoruz bir kaç gün sonra gelip yanlış gün diyip soğuk suratıyla gitmiştiHeee valla bütün gün doğum günü konun için uğraşmıştık bir teşekkür bile etmemiştin.@bazinga
Ben müdürüm sen şefimsin işte. 😎
Görüşte forumu kapatma konusu canlansınOzan ile görüşeceğim bu konuyu![]()
Görüşte forumu kapatma konusu canlansın![]()
![]()
![]()
İnsan yalandan da olsa iki güler oynar, odun ayol.Forumcak konuya gelmesini bekliyoruz bir kaç gün sonra gelip yanlış gün diyip soğuk suratıyla gitmişti![]()
![]()
![]()
Kapı gibi müdürüm işte ağlayabilirsin.Ben milli şefim müdür falan yok![]()
İnsan yalandan da olsa iki güler oynar, odun ayol.
Kapı gibi müdürüm işte ağlayabilirsin.![]()
Aaa Her MS de senin performansın artıyor @sokak sanati bize nal toplatırsınNe kadar çok yorum yapmışım sanki ben yarışıyorum😱
İnsan yalandan da olsa iki güler oynar, odun ayol.
Kapı gibi müdürüm işte ağlayabilirsin.![]()
Yeni kavgalar bulmak için Gelinim Mutfakta'yı izliyorum @sokak sanati'na yeni oyunlarım kavgalarım olacak.Aaa Her MS de senin performansın artıyor @sokak sanati bize nal toplatırsınAtacanla birlikte hele bir yaırşma başlasında .A
![]()
![]()
Sen kendine bakmadan İsmet Paşanın yerine kendini koyuyorsun da ben müdürüm deyince mi battı anam.Hadsiz densiz. Ben Kendimi İsmet Paşa yerine koyuyorum sen de Atatürk mü oluyorsun? Atatürk'e hakaret resmen bu. Yakında ilke ve inkilaplarida yok sayarsın sen. Derhal bu hanımın haddini bildiriniz
@Çiğdem-
Hadsiz densiz. Ben Kendimi İsmet Paşa yerine koyuyorum sen de Atatürk mü oluyorsun? Atatürk'e hakaret resmen bu. Yakında ilke ve inkilaplarida yok sayarsın sen. Derhal bu hanımın haddini bildiriniz
@Çiğdem-
Sizi uyuşturucam diye inş dışarıda kalmamHadsiz densiz. Ben Kendimi İsmet Paşa yerine koyuyorum sen de Atatürk mü oluyorsun? Atatürk'e hakaret resmen bu. Yakında ilke ve inkilaplarida yok sayarsın sen. Derhal bu hanımın haddini bildiriniz
@Çiğdem-
Kenanı sevmem
Jennifer Lopez'le kazanamam. Fazla iyi şarkıları yok. Gülşen içime sinmişti de seçilmiş. Yarın geceye kadar bişey bulamazsam katılamayacağım sanırım.
Ben meleğim o şeytan hiç abla kardeş olabilir miyiz hiç SPN izlemedin mi.Sizi uyuşturucam diye inş dışarıda kalmamBir bakıyorum beni atıp siz abla kardeş olmuşsunuz sokak sanati Merveydi
![]()
![]()
![]()
Sen kendine bakmadan İsmet Paşanın yerine kendini koyuyorsun da ben müdürüm deyince mi battı anam.![]()
Çok sıkıcı.Seksendört ü al forumda acaip seviliyor![]()
![]()
![]()