Seçilmeyen arıyorsan Jennifer Lopez ayoll çok önermiştim Harun @sokak sanati na falan![]()
![]()
@MayısKralı İstedi vermemiştim
![]()
![]()
![]()
Shakira iyi bence en iyi o gider
Seçilmeyen arıyorsan Jennifer Lopez ayoll çok önermiştim Harun @sokak sanati na falan![]()
![]()
@MayısKralı İstedi vermemiştim
![]()
![]()
![]()
Oda olur dünya kadar şarkıcı var altın Çuvalının içine girmişsin @kerem altın bulamıyorum diyorsunShakira iyi bence en iyi o gider![]()
@bazinga a ya torpil geç Kenan Doğulu ile yarışıyorBenim müzik kalitem senin bu ucuz ucube yarışma programına ağır gelir![]()
Ağustosun 1. günü gibi cnm juri olursun yine ozamanBen yarışmıcam çiğdem katılan herkese başarılar diliyorum jürilikte de kararsızım ne zamana kadar kararımızı söylememiz gerekiyor?
Ağustosun 1. günü gibi cnm juri olursun yine ozaman![]()
![]()
![]()
Aaa Gülbeni sevmem ama senin için ilk hafta eletmeyecem seni ayollLaik üyelerden oy isterken ben.@mrt-06 @sokak sanati @Çiğdem- @Yiğitt @bazinga @ozmoturk @denizz19 @xemrexxx @Maskeli Fedai @yatutarsa
Ekli dosyayı görüntüle 60324
Bence Adaletli yönet diyor Oy isteyeni Sarı kart ver 2. De aynısını yaparsa kırmızı kart ver
Sana jurilik daha yakısıyor yarışmacıykan zaten 2.haftada juri oluyordun farkı yok ayollTamam o zamana kadar kararımı bildiririm evet yarışmıcağımı söyledim ya
3 Ay sonra parçalayacaz o etiketi resmen 1 yıl kalmış olacak 😱😱😱 @sokak sanatiSözünde durmadın @Çiğdem- keşke etiketini alsaydı Fazla Turabi seyretme kurtlar vadisi gibi etki yaratıyor
Sana jurilik daha yakısıyor yarışmacıykan zaten 2.haftada juri oluyordun farkı yok ayoll![]()
![]()
![]()
Seksendört ü al forumda acaip seviliyorNeyse. 'Ceza' ile katılacağım, hazır mısın?
Aaa şey Deniz Seki cnm o gayet iyi dayanmıştı Bengüden daha yakısmıstı sanayarıştığım sanatçıyı unuttum şimdi ama o sanatçı ile 11.haftayamı ne gelmiştim eskilerde kalmışsın sen
Aaa şey Deniz Seki cnm o gayet iyi dayanmıştı Bengüden daha yakısmıstı sana![]()
![]()
![]()
Aaa Murat Funda vsyle onları kast ettim cnmHeh Deniz seni doğru demek ki neymiş 2.hafta elenmeyi bırakmışım dimi Çiğdemcim
Ayy resmen irtica. Bizim kararımıza darbe, bu zihniyeti forumcak 28 Ekim'de def etmiştik yine ederiz elhamdülillah.Çakkıdı'yı kullanamadan elenirsem etkinliğe başka sitede devam edersiniz.![]()
Şefim olarak seni önden sürdüm işte piyon.O lafı ilkben soktum![]()
Adamın doğum gününü kutladık suratsız 1 gün geç diyor insan teşekkür ederAyy resmen irtica. Bizim kararımıza darbe, bu zihniyeti forumcak 28 Ekim'de def etmiştik yine ederiz elhamdülillah.
https://fav10.net/forum/threads/28-ekim-2017.272807/