Vereceğin puanlara göre ciddiye alacağım![]()
Yargı bende yürütme bende yasama bende istersem oksijen bile bende olur
Vereceğin puanlara göre ciddiye alacağım![]()
Neyse düşüneyim birazBen videoları atacam özel kutunuza dinleyip puan vericeksiniz tabi 1 er dakıka kesecem videoları yarışmacılar süreyib elirleyecek jurilikte keyiflidir bu yarışmada 1 verdiklerin küfür ediyor o hariç![]()
![]()
![]()
KüstahZaten gelen geçene veriyon maşallahin var. Robin hoodun şey versiyonusun![]()
KüstahSeni tebliğ ediyorum,men ediyorum
![]()
Biliyorumda @sokak sanati yüzünden heyecan yaptımÇocuğun sınavları var daha 15 gün uğramaz foruma![]()
Sana kalmadımSana mı tebliğ olayım bende yok istemem![]()
Sana kalmadımKelimelerin anlamlarını öğrende gel
![]()
Yıldızlar yarışıyorda Hile yaptığından kaldırdım Diskalifiye etmediğime dua etmen lazım @sokak sanati @Çiğdem- adaletli yönetmez bu sokak sanati @Çiğdem-Herkese başarılar diliyorum.
Yarışmanın Başkanı ve Milli Şefi olarak adalet ve demokrasi en önce ilkemiz olacaktır.
İyi de bundan sana NeYanlışın var forumun değil yarışma. Cengiz Çiğdem m'e zamanında devretti. Evet tüm forumu eğlendirmek için var yarışma ama burada bir sunucu ve format yöneticisi var.![]()
Yıldızlar yarışıyorda Hile yaptığından kaldırdım Diskalifiye etmediğime dua etmen lazım @sokak sanati @Çiğdem- adaletli yönetmez bu sokak sanati @Çiğdem-
Beni tehdit etti öyle oy aldı sözünde bile duymuyor