eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon ( Perşembe Günü Başlıyor. )

Rihanna'da bi açıklama var en azından. All Star şampiyonu falan yazıyor Sıla'nin açıklaması bile yok resmen şike yapıldığı için yasaklı :A
İşte Sıla'nın açıklamaya ihtiyacı yok çünkü seçilmeyeceği gün gibi ortada malum en sağlam sanatçı. Ama Rihanna açıklamaya mahkum kalmış itirazlar gelir diye :F

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @gözlemci @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @umuttanyel @BesaleT @berkann @soo @yatutarsa @eskici @cookies @xBUGRAx

Şarkıcılar seçilmeye devam ediliyor elinizi çabuk tutun ayoll :A

@mrt-06 MS de seçilmemiş ve özel bir isim ile geliyor yine kendi tarzına uygun
Zülfü Livaneli
zulfu-livaneli-konser.jpg

@Yiğitt MS 5.Sezon şampiyonu olan Gökhan Türkmen ile geliyor
almanyada_gokhan_turkmen_konser_verdi_h33269.jpg

@Maskeli Fedai MS 2.sezon finale çıkan ve 20 hafta All Star sezonunda yarı final oynayan Yalın ile geliyor
55eaaef4f018fbb8f89014b9.jpg

@dreamy MS ilk sezonda yarı final gören ve All Star sezonunda ise 20 haftalık sezonda 5.haftada elenen Gülşen ile geliyor
gulsen-in-izmir-sevgisi-2_5474_o.jpg

@MayısKralı MS 5.sezonunda final görmeyi başaran yabancı şarkıcı Ariana Grande ile geliyor
337522_620.jpg

@Billy Kane 2.Sezon 4.haftada elenen ve 20 hafta All Star sezonunda 12.haftayı gören Demet Akalın ile geliyor
demet-akalin-itirafl-fbcd4eef372c2a1cd9b9.jpg

@xBUGRAx Kendisi ilk defa yarışacak 3.Sezon 9.haftayı görmeyi başaran Gülben Ergen ile geliyor
page3.jpg

@denizz19 MS 5.Sezonunda yarışıp 12.Haftayı görmeyi başaran İrem Derici ile geliyor
kocaeli-fuari-nda-irem-derici-konseri-2949397.Jpeg

@bazinga Kenan Doğulu
kenan-do%C4%9Fulu-830x470.jpg

@ozmoturk Sezen Aksu
sezen-aksu-bodrum-da-konser-verdi-7642321_x_o.jpg

Ben yarışmıcam çiğdem katılan herkese başarılar diliyorum jürilikte de kararsızım ne zamana kadar kararımızı söylememiz gerekiyor?

Ekli dosyayı görüntüle 60320 Türk pop müziğin başarılı ismi İrem Derici ile gümbür gümbür geliyoruz. :A

Herkese başarılar toplu etiket :A

@Yiğitt @mrt-06 @Çiğdem- @DarkLegenD @xBUGRAx @dreamy @sokak sanati @vadikızı @Dosi @Maskeli Fedai @kerem @Arslan Bey @tolgab @MEnes @turkuazz @Billy Kane @ozmoturk @MasacRE- @Aserat @xemrexxx @Tolstoyevski @Thequeer @mesmeso61 @XanTier @Harunnn60 @YıldırıM @serhatt @Ahmed @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @umuttanyel @BesaleT @soo @berkann @yatutarsa @eskici @cookies

Başarılar diliyorum bonişim İrem harika bir sestir seçmen iyi olmuş :D

Şampiyon olan birdaha şampiyon olamaz. Olursa da zor olur. :A

Ayrıca kimin şampiyon olduğunu nereden bileyim? Daha yeni forumdaki 9. ayıma girdim. :A

Konuda yazıyor ama dazlak olduğun için düşünemiyorsun:A
Ben sana yol gösteriyorum Shakira'yı alacaksan al yoksa Göksel iyi gitmişti ve Hande forumda seviliyor :A Katy iyi ama çok denendi istersen onu al:A

Konuda yazıyor ama dazlak olduğun için düşünemiyorsun:A
Ben sana yol gösteriyorum Shakira'yı alacaksan al yoksa Göksel iyi gitmişti ve Hande forumda seviliyor :A Katy iyi ama çok denendi istersen onu al:A
Ben denenmeyen iyi birşey istiyorum işte. Bulamazsam katılmayacağım. :A