Tarkan benlik değil. Kıvrak erkekleri hiç sevmem.Gülşen seçildi dedik yaa konuya bak
Tarkan'ı seç bence![]()
Bu arada bu sezon da yarışmaya yapılacak her türlü manipülasyona karşı, yılan çıyan entrikalarına karşı Fav10'un seçimle gelen emekli ilk başkanı olarak ben gözetleyeceğim. Yardımcım da şef @sokak sanati olacak. Yılansavar olarak görevdeyim.@Çiğdem-
Tarkan benlik değil. Kıvrak erkekleri hiç sevmem.![]()
Partili cumhurbaşkanı olarak düşün işte hem yarışmacı hem kralım.Sen yarışmacı değil misin
Milli Şef diyeceksin yoksa ilk hafta gidersin![]()
Partili cumhurbaşkanı olarak düşün işte hem yarışmacı hem kralım.![]()
Merak etme düşük puan vermem sana.
Niyeymiş gayet iyi şarkıları var bence.Katy ilede zor ilerlesin bilgin olsun![]()
Kendini İsmet Paşa'nın yerine koymuşsun üşütük, ben kendimi taklit ediyorum asıl.Biz için @xemrexxx 'yi taklit ettin şimdi Milli Şef olan beni taklit ediyorsun![]()
Kendini İsmet Paşa'nın yerine koymuşsun üşütük, ben kendimi taklit ediyorum asıl.![]()
Merak etme düşük puan vermem sana.
Niyeymiş gayet iyi şarkıları var bence.
Ya şöyle istediğim biri yok gibi.![]()
Harikasın o haldeMerak etme düşük puan vermem sana.
Niyeymiş gayet iyi şarkıları var bence.
Ya şöyle istediğim biri yok gibi.![]()
Bu arada bu sezon da yarışmaya yapılacak her türlü manipülasyona karşı, yılan çıyan entrikalarına karşı Fav10'un seçimle gelen emekli ilk başkanı olarak ben gözetleyeceğim. Yardımcım da şef @sokak sanati olacak. Yılansavar olarak görevdeyim.@Çiğdem-
İkinizi de eleyecemSen yarışmacı değil misin
Milli Şef diyeceksin yoksa ilk hafta gidersin![]()
Bende diyorumki Rachel'cimin bi müzik zevki iyi. O tezin de içine etmiş oldun şuan.Dur düşünelim Hande'yi alan yoksa hemen kap onu![]()
Teşekkürler, banada düşük puan vermeyeceksen sendr harikasın.Harikasın o halde![]()