@serhatt çabuk en önce bizim kaset ortaya çıkmalı @denizz19 ce @sokak sanati ni o halde görürsem kusarımAhahahaha @sokak sanati ile. Ama şu an kaset ortalıkta yok ve kimin videoya çektiği belli değil. ENTRİKANIN KRALI BURADA!
@serhatt çabuk en önce bizim kaset ortaya çıkmalı @denizz19 ce @sokak sanati ni o halde görürsem kusarımAhahahaha @sokak sanati ile. Ama şu an kaset ortalıkta yok ve kimin videoya çektiği belli değil. ENTRİKANIN KRALI BURADA!
1 nargile içmek 5 paket sigara içekle eşdeğer bilyor musun?!Bıraktım zaten sigarayı nargileye başladım uygun mudur?
Niye? İkisi de yakışıklı çocuk canım.@serhatt çabuk en önce bizim kaset ortaya çıkmalı @denizz19 ce @sokak sanati ni o halde görürsem kusarım
Yakışıklılarsa iş değişir @sokak sanati nin benle kasedi de çıkabilirNiye? İkisi de yakışıklı çocuk canım.
İtirafı yazan kişi görmüş olmalı ki emin yazmış. Siz herhalde doğru değil diyeceksiniz. Ben o itiraf yapana güveniyorum.O itiraf 2 taraf tarafındanda yalanlandı. Tamamen asılsız
Sigaraya devam o zaman.1 nargile içmek 5 paket sigara içekle eşdeğer bilyor musun?!
Grup muİtirafı yazan kişi görmüş olmalı ki emin yazmış. Siz herhalde doğru değil diyeceksiniz. Ben o itiraf yapana güveniyorum.
@DarklegenD ben izledim özelden link atarım. @denizz19 filmin yıldızı olmuş ama filmde @xemrexxx de var 25. Dakilada katılıyor.
Ölmeye yakın """ Mert""""i dinleseydim keşke diye feryat edeceksin.Sigaraya devam o zaman.
Sigara yerine beni mi içsen napsan?Sigaraya devam o zaman.
Alttan değil de ağzından gelmiş gibi daha çok @mrt-06Şuan bu sayfaya bakarken böyleyim inşallah üstünüze gelir @denizz19 @mrt-06 @cookies @DarkLegenD @Çiğdem-
Ekli dosyayı görüntüle 60275
Kenara çekiliriz kankiŞuan bu sayfaya bakarken böyleyim inşallah üstünüze gelir @denizz19 @mrt-06 @cookies @DarkLegenD @Çiğdem-
Grup mu
Şuan bu sayfaya bakarken böyleyim inşallah üstünüze gelir @denizz19 @mrt-06 @cookies @DarkLegenD @Çiğdem-
Malum kaseti çabuk bana verin! Konulu film sitelerine atıp sayenizde kazandığım izlenmeden dolayı köşeyi döneceğim ahahahahaha. Vermezseniz kuşlarınızın kafasını keseriz, ben ve ekibim!Alttan değil de ağzından gelmiş gibi daha çok @mrt-06
Kesin etmiştir zatenAyy dur coşma şikayet ediyor bu.