Bi tane fotomu atmıştım ona shop yapmış zilli sürekli millete atıp duruyorSenin neyin ile dalga geçiyor
Bi tane fotomu atmıştım ona shop yapmış zilli sürekli millete atıp duruyorSenin neyin ile dalga geçiyor
Bi tane fotomu atmıştım ona shop yapmış zilli sürekli millete atıp duruyor
Yine atmış ama o hırka ne öyle yaa.s.s
Vuducu fotoşok suratı orjinalBi tane fotomu atmıştım ona shop yapmış zilli sürekli millete atıp duruyor
Senin hayatında sahip olamayacağın bi hırka canım nesini beğenmedinYine atmış ama o hırka ne öyle yaa.s.s
Senin hayatında sahip olamayacağın bi hırka canım nesini beğenmedin
Bilgisayarına virüs bulaştırıp çökerttirecem görürsün senVuducu fotoşok suratı orjinal
Vuducu fotoşok suratı orjinal
Hadi ordan be sen ne anlarsınCok salaş ve yaşlı işi
Bilgisayarına virüs bulaştırıp çökerttirecem görürsün sen
Hırka fotosok ayoll çizgi filmden Suratı orjinal sen oraya bak ne karizmatikBu hırka ile ben insan içine çıkmazdım
Bildiğin tüm küfürleri sana şuan ediyorum sayHırka fotosok ayoll çizgi filmden Suratı orjinal sen oraya bak ne karizmatik
Hırka fotosok ayoll çizgi filmden Suratı orjinal sen oraya bak ne karizmatik
Aynı espriyi yapıp durma çarpıcam şimdi oklavayı Çocuk gayet iyi işte @serhatt
Aaa bencede süper Azman ismi bir insana bu kadar yakısırBildiğin tüm küfürleri sana şuan ediyorum say
Halbuki o cümlesine karşılık daha vurucu bir şey söyleyebilirdinHadi ordan be sen ne anlarsın
Sende övüyon mu sövüyon mu bi karar verAynı espriyi yapıp durma çarpıcam şimdi oklavayı Çocuk gayet iyi işte @serhatt
Terbiyem müsaade etmedi fazlasına,günaha girmeme değer miHalbuki o cümlesine karşılık daha vurucu bir şey söyleyebilirdin
Maşallah de nazarın değecekAaa bencede süper Azman ismi bir insana bu kadar yakısır
Aynen @MasacRE- ben de merak ediyorum seni.Fanlardan yoğun baskı var, fan grubu başkanı olarak imza kampanyası başlattım @MasacRE 25. bölüm konuğu olsun istiyoruz, bu mesaja en az 10 emoji gelsin lütfen. Kampanyamızı görüp programa katılacağına inanıyorum. @xBUGRAx @denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx @cookies @serhatt @sokak sanati @vadikızı @MEnes @Maskeli Fedai @turkuazz @dreamy @DarkLegenD @kerem
Fanlardan yoğun baskı var, fan grubu başkanı olarak imza kampanyası başlattım @MasacRE 25. bölüm konuğu olsun istiyoruz, bu mesaja en az 10 emoji gelsin lütfen. Kampanyamızı görüp programa katılacağına inanıyorum. @xBUGRAx @denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx @cookies @serhatt @sokak sanati @vadikızı @MEnes @Maskeli Fedai @turkuazz @dreamy @DarkLegenD @kerem
Kendimi göstermediğim halde bu cadının diline düştük, bir de fotomu atsam hiç kurtulamayız bak @serhatt yapmış bir hata her tarafta çıkarıyor karşısına