FF MusicSurvivor

Bence all star işini bırakalım reboot yapalım. Sıfırlansın her şey tek kural daha önce bir kişiyi seçen aynı kişiyi seçemesin. Böylece tekrara da düşmemiş olur etkinlik. :):)

Harika haber. Hayırlı olsun. :Z

Gökhan Özen çok iyi sanatçıdır ama bizim forum değerini bilemedi bir kez daha değer bilmemelerine katlanamam :A

@Çiğdem- başkasının yarıştığı bir sanatçıyı direkt, hiç sormadan alabilir miyiz? :D

Onu yarışmanın sahibi yapsın benim yarışacağım ismin bir ağırlığı olacak :F

Benim yarışmacım belli diye hatırlıyorum, konuşmuştuk. :A

Sen Acun musun ablacım? Nerden çıktı bu All-Star ya? :A Benim aklımda ne güzel yeni isimler vardı.

Son 4 sezonun All Starı. İlk 3 sezondan seçim olmamalı bence :A

Bence all star işini bırakalım reboot yapalım. Sıfırlansın her şey tek kural daha önce bir kişiyi seçen aynı kişiyi seçemesin. Böylece tekrara da düşmemiş olur etkinlik. :):)
Aaa evet @bazinga doğru söylüyor sıfırlayalım yarışmayı herkes istediğini seçsin tabi önceden seçtikleri hariç hem MS Küllerinden yeniden doğar bitme tehrikesi olmaz
:Z:Z:Z

Tabi Sıla seçmek yasak şeklinde kural ile :A :A :A

Aaa evet @bazinga doğru söylüyor sıfırlayalım yarışmayı herkes istediğini seçsin tabi önceden seçtikleri hariç hem MS Küllerinden yeniden doğar bitme tehrikesi olmaz

Bana oradan bir adet Hamamizade İsmail Dede Efendi paket yapın. Kendisi seslendirmiyor, bir kolaylık yaparsın herhalde?

Ben de onu diyecektim aslında All Star demiştim ama sonradan fikrim değişmişti. Ben de Zülfü Livaneli seçeceğim.