Gökhan Özen çok iyi sanatçıdır ama bizim forum değerini bilemedi bir kez daha değer bilmemelerine katlanamamBaşarısız olduğun tek şarkıcı bence 2.şansını dene
Gökhan Özen çok iyi sanatçıdır ama bizim forum değerini bilemedi bir kez daha değer bilmemelerine katlanamamBaşarısız olduğun tek şarkıcı bence 2.şansını dene
Merak etme abla 10 numara kız. Hem ayrıca ben 9 numaralık kız ile niye uğraşayım canım.
Beyazsoyun yorumları canlanıyor gözümde hatırlıyormusun ayollGökhan Özen çok iyi sanatçıdır ama bizim forum değerini bilemedi bir kez daha değer bilmemelerine katlanamam
Aaa @bazinga da bir Katy başarısı vardı @Harunnn60@MayısKralı olmaz çok boşluyor Kendi seçtiği isimler ile yol katedemeyen @bazinga olabilir belki
Ama bir gerçek var abla: bu gezegende bana denk bir kız yok. O yüzden sevgilim yok zaten.(güzel bahane)Aaa bilmezmiyiz en iyilerine layıksın senn değerini bilmeyene vermeyiz seni
Hhaha aa benim işim o ayollGaza getirmesene. @mesmeso61 kralım ile finale yürürüz aslında.
Ama bir gerçek var abla: bu gezegende bana denk bir kız yok. O yüzden sevgilim yok zaten.(güzel bahane)
Ciddiyim, İsmail Dede Efendi ile gelebilirim. Ama bir problemimiz var, eserlerini kendi seslendirmiyor galiba. Ki zaten seslendiremez adam taa ne zaman yaşadı.Hhaha aa benim işim o ayoll
Konusunu açınca başvurunun gelirsiniz orada üyelerin elinde olanları ve seçilebilecek diğer boşları hepsini belirtecem
Sen seslendirirsinCiddiyim, İsmail Dede Efendi ile gelebilirim. Ama bir problemimiz var, eserlerini kendi seslendirmiyor galiba. Ki zaten seslendiremez adam taa ne zaman yaşadı.
Aksiyona gerek yok, @denizz19 mikrofonun başına gönüllü olarak geçer zaten ahahahaha.Sen seslendirirsin
Sesin güzel mi
Oha, bu nasıl bir hakaret. Deniz Bey Türkiye olmasa bile Fav10.net çapında bir sanatçı ahahahaha.Aaa sen de çığrırsın @denizz19 gibi ne olacak ayoll
@sokak sanati tam puan verir ahahaha.
Hhaha Aaa tabi bol bol verin puanları arkadaş kıyağı ama 1.falan yaptırmayın sonra gaza gelir gider bir konserde kendini sahneye atar şarkı çığırmaya çalısır gerisinin ana haberden takip ederiz@sokak sanati tam puan verir ahahaha.
Ziynet ile çeyrek gördük yaBeyazsoyun yorumları canlanıyor gözümde hatırlıyormusun ayoll
Aaa cengonun survivorunda 3 final gördün benim survivorumda kapısından bile geçemiyorsun yarı bile yok sanırım
Yarı yok dedim Gerçi o üç finalin ikisi Sıla Benim Albümümde de SılaZiynet ile çeyrek gördük ya
Hande Yener ile de kazanmıştım benden sonra biri alıp erkenden eletmiştiYarı yok dedim Gerçi o üç finalin ikisi Sıla Benim Albümümde de Sıla
Enverdi galiba Sopa ile elenmişti sen ilk 2 de bitirmiştin sanırım o şarkıylaHande Yener ile de kazanmıştım benden sonra biri alıp erkenden eletmişti
Strateji yapamayanların işi Yok yarışmadaEnverdi galiba Sopa ile elenmişti sen ilk 2 de bitirmiştin sanırım o şarkıyla