- Reaksiyon puanı
- 11,796
- Puanı
- 710
Harika haber. Hayırlı olsun.
Gökhan Özen çok iyi sanatçıdır ama bizim forum değerini bilemedi bir kez daha değer bilmemelerine katlanamam
@Çiğdem- başkasının yarıştığı bir sanatçıyı direkt, hiç sormadan alabilir miyiz?
Onu yarışmanın sahibi yapsın benim yarışacağım ismin bir ağırlığı olacak
Benim yarışmacım belli diye hatırlıyorum, konuşmuştuk.
Sen Acun musun ablacım? Nerden çıktı bu All-Star ya? Benim aklımda ne güzel yeni isimler vardı.
Ajdar?
Son 4 sezonun All Starı. İlk 3 sezondan seçim olmamalı bence
Bence yeni isimlerde olmalı. @sokak sanati @Çiğdem-
Aaa evet @bazinga doğru söylüyor sıfırlayalım yarışmayı herkes istediğini seçsin tabi önceden seçtikleri hariç hem MS Küllerinden yeniden doğar bitme tehrikesi olmazBence all star işini bırakalım reboot yapalım. Sıfırlansın her şey tek kural daha önce bir kişiyi seçen aynı kişiyi seçemesin. Böylece tekrara da düşmemiş olur etkinlik.
Bana oradan bir adet Hamamizade İsmail Dede Efendi paket yapın. Kendisi seslendirmiyor, bir kolaylık yaparsın herhalde?Aaa evet @bazinga doğru söylüyor sıfırlayalım yarışmayı herkes istediğini seçsin tabi önceden seçtikleri hariç hem MS Küllerinden yeniden doğar bitme tehrikesi olmaz
Tabi Sıla seçmek yasak şeklinde kural ile
Ben de onu diyecektim aslında All Star demiştim ama sonradan fikrim değişmişti. Ben de Zülfü Livaneli seçeceğim.Aaa evet @bazinga doğru söylüyor sıfırlayalım yarışmayı herkes istediğini seçsin tabi önceden seçtikleri hariç hem MS Küllerinden yeniden doğar bitme tehrikesi olmaz
Aaa evet @bazinga doğru söylüyor sıfırlayalım yarışmayı herkes istediğini seçsin tabi önceden seçtikleri hariç hem MS Küllerinden yeniden doğar bitme tehrikesi olmaz
Rihanna seçmek serbest mi?
Sen seçemezsin başkası seçebilir @sokak sanatiBen de onu diyecektim aslında All Star demiştim ama sonradan fikrim değişmişti. Ben de Zülfü Livaneli seçeceğim.
Sen seçemezsin başkası seçebilir @sokak sanati
Üyeler aynı kişiyi almaıdkça bendece sıkıntı olmaz hem bir 7 sezon daha gider MS forum MS siz olmuyor vlla @mrt-06
Aaa sen görüntüsünü bul yeter o görüntüye bir çığrırsınBana oradan bir adet Hamamizade İsmail Dede Efendi paket yapın. Kendisi seslendirmiyor, bir kolaylık yaparsın herhalde?
Sıla yasak olacak cnmBen sılayı aldım o zaman başvurumu yap
Sıla yasak olacak cnm
Bırak Rihanna yine şampiyon olsun ayoll Ama Sıla ya daha şampiyonluk yok Benim Albümümde de yasaklamıştımNiye şampiyon Rihanna. Niye sıla yasak o zaman Rihanna'da yasak olsun.
Bırak Rihanna yine şampiyon olsun ayoll Ama Sıla ya daha şampiyonluk yok Benim Albümümde de yasaklamıştım
Kim seçecek zaten ayoll Olursa tehdit edersinYok kabul etmiyorum o zaman Rihanna'da yasak.
Kim seçecek zaten ayoll Olursa tehdit edersin
Aaa sonra bakarız ona ayollYok yasakla çünkü All Star şampiyonu ve yasak olsun yoksa kabul etmiyorum
@Harunnn60 Alsın Rihannayı ya da @xBUGRAx alsın Bugrayı da kazandıralım yarışmayaYok yasakla çünkü All Star şampiyonu ve yasak olsun yoksa kabul etmiyorum