- Reaksiyon puanı
- 114,222
- Puanı
- 1,060
Kıbrıs bir başarıdır. Onu bulamayanlarda varKıbrıs'ın neyine seviniyorsun ya, şampiyon olmadıktan sonra Kıbrıs'a gitse ne olur
Kıbrıs bir başarıdır. Onu bulamayanlarda varKıbrıs'ın neyine seviniyorsun ya, şampiyon olmadıktan sonra Kıbrıs'a gitse ne olur
Acun Damla'sı için hamle yapabilir demiştim Bak karışıka çevirdi ama su oyunu erkekler için daha avantaj gibiOyunların karışık olarak oynatılmasını talep ediyorum, başka türlü kurtulamaycağız Nagihan'dan
Son Kıbrıs oyunları artık bir zahmet karışık oynansın, Damla ile ne alakası var Bir de suyun üstündeki bir platformda oynanıyor oyun ama fazla yüzme yok dikkat edersen o yüzden yüzücülerin pek avantaj elde edebileceğini düşünmüyorumAcun Damla'sı için hamle yapabilir demiştim Bak karışıka çevirdi ama su oyunu erkekler için daha avantaj gibi
Birde aralarında suda en yavaş olan Nagihan Bakalım ilk kim garantileyecek.Nagihan ve Damla atışlarda yüllenir artık
Senle aynı tarafdayken yorumlaşmak daha zevkliydi Hakan'da gitti, geriye Anıl kaldı o finale çıksın bariSon Kıbrıs oyunları artık bir zahmet karışık oynansın, Damla ile ne alakası var Bir de suyun üstündeki bir platformda oynanıyor oyun ama fazla yüzme yok dikkat edersen o yüzden yüzücülerin pek avantaj elde edebileceğini düşünmüyorum
Finale kim çıkarsa çıksın Adem kazanacak bence o yüzden hiç umutlu değilimSenle aynı tarafdayken yorumlaşmak daha zevkliydi Hakan'da gitti, geriye Anıl kaldı o finale çıksın bari
Hiç belli olmaz ama evet en yakın o gibi.Finale kim çıkarsa çıksın Adem kazanacak bence o yüzden hiç umutlu değilim
Adem'in zaten çok büyük bir kitlesi var. Geçen sene tek eksiği performansıydı. Ne kadar sevenin olursa olsun performansta ilk sıralarda değilsen kazanamıyorsun survivoru. Bu sene o eksiğini de muhteşem bir performans sergileyip kapattı, o yüzden baya avantajlı durumda. Ancak şu son oyunlarda bizimkilerden biri(Nagihan hariç ) çok başarılı bir performans sergileyip kendini finale atar Adem de başarısız olup çok fazla sms'e çıkarsa kaptırabilir şampiyonluğu gönüllülere bence.Hiç belli olmaz ama evet en yakın o gibi.
Senle ortak adayda buluşamadık diye oluyor hep Nagihan ve Damla bizi ayırdı
ve performansda da nekadar iyi olursan ol destekleyenin yoksa yine şampiyon olamıyorsun. Buda bir gerçek.Adem'in zaten çok büyük bir kitlesi var. Geçen sene tek eksiği performansıydı. Ne kadar sevenin olursa olsun performansta ilk sıralarda değilsen kazanamıyorsun survivoru. Bu sene o eksiğini de muhteşem bir performans sergileyip kapattı, o yüzden baya avantajlı durumda. Ancak şu son oyunlarda bizimkilerden biri(Nagihan hariç ) çok başarılı bir performans sergileyip kendini finale atar Adem de başarısız olup çok fazla sms'e çıkarsa kaptırabilir şampiyonluğu gönüllülere bence.
Peki Damla ile Adem finale çıkarsa kimi destekleyeceksin
Yazıklar olsunve performansda da nekadar iyi olursan ol destekleyenin yoksa yine şampiyon olamıyorsun. Buda bir gerçek.
Adem'i Hem hak ettiğini düşündüğüm için hem de kadınlardan en hakedenin Nagihan olduğunu düşündüğüm için
İletişimi DAMLAM kazandı, şu an herkes 3 Damla iyi sayılır oyunda, inşallah kazanacağız.
Nagi ile Damla 2'ye düştü iletişim oyununda nasıldı parkur bilmiyorum da bunda erkekler az da olsa önde gelecektir, kızların işi zor gibi.İletişimi DAMLAM kazandı, şu an herkes 3 Damla iyi sayılır oyunda, inşallah kazanacağız.
Anıl kazansın Damla kazanamıyorsa.Nagi ile Damla 2'ye düştü iletişim oyununda nasıldı parkur bilmiyorum da bunda erkekler az da olsa önde gelecektir, kızların işi zor gibi.
Adem'i yendi Benim de ilk tercihim Damla sonra Anıl. İkisi de olmazsa en kötü Hilmiye razı oluruzAnıl kazansın Damla kazanamıyorsa.
Anıl kazansın Damla kazanamıyorsa.
ikiside ilk elenenler olduAdem'i yendi Benim de ilk tercihim Damla sonra Anıl. İkisi de olmazsa en kötü Hilmiye razı oluruz
Hilmi kazansın, biz Damla'yı smsle yarı finale çıkarırız Allah'ın izniyle.ikiside ilk elenenler oldu
Nagihan final oynuyor üstelik dezavantajlı üst üste oynadığı için. Adem'i yenip, dinlenmiş olan Hilmicem'le oynuyor.
Bu stres bile yeter size
Damlam yanlış oyunu kazanmış, zaten 4 gün kalmış şurada ne yapacaksın iletişimi önemli olan burasıydıikiside ilk elenenler oldu
Nagihan final oynuyor üstelik dezavantajlı üst üste oynadığı için. Adem'i yenip, dinlenmiş olan Hilmicem'le oynuyor.
Bu stres bile yeter size
Şuan bakmiyorum. Bende stres olmayayımHahah seninki çok strese girdi son oyunda @Dosi eli ayağına dolandı