Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Oyunların karışık olarak oynatılmasını talep ediyorum, başka türlü kurtulamaycağız Nagihan'dan :A
Acun Damla'sı için hamle yapabilir demiştim :A Bak karışıka çevirdi ama su oyunu erkekler için daha avantaj gibi :D
Birde aralarında suda en yavaş olan Nagihan :A Bakalım ilk kim garantileyecek.Nagihan ve Damla atışlarda yüllenir artık :D

Acun Damla'sı için hamle yapabilir demiştim :A Bak karışıka çevirdi ama su oyunu erkekler için daha avantaj gibi :D
Birde aralarında suda en yavaş olan Nagihan :A Bakalım ilk kim garantileyecek.Nagihan ve Damla atışlarda yüllenir artık :D
Son Kıbrıs oyunları artık bir zahmet karışık oynansın, Damla ile ne alakası var :A Bir de suyun üstündeki bir platformda oynanıyor oyun ama fazla yüzme yok dikkat edersen o yüzden yüzücülerin pek avantaj elde edebileceğini düşünmüyorum :D

Son Kıbrıs oyunları artık bir zahmet karışık oynansın, Damla ile ne alakası var :A Bir de suyun üstündeki bir platformda oynanıyor oyun ama fazla yüzme yok dikkat edersen o yüzden yüzücülerin pek avantaj elde edebileceğini düşünmüyorum :D
Senle aynı tarafdayken yorumlaşmak daha zevkliydi :A Hakan'da gitti, geriye Anıl kaldı :F o finale çıksın bari :A

Hiç belli olmaz ama evet en yakın o gibi.

Senle ortak adayda buluşamadık diye oluyor hep :F Nagihan ve Damla bizi ayırdı :A
Adem'in zaten çok büyük bir kitlesi var. Geçen sene tek eksiği performansıydı. Ne kadar sevenin olursa olsun performansta ilk sıralarda değilsen kazanamıyorsun survivoru. Bu sene o eksiğini de muhteşem bir performans sergileyip kapattı, o yüzden baya avantajlı durumda. Ancak şu son oyunlarda bizimkilerden biri(Nagihan hariç :A) çok başarılı bir performans sergileyip kendini finale atar Adem de başarısız olup çok fazla sms'e çıkarsa kaptırabilir şampiyonluğu gönüllülere bence.

Peki Damla ile Adem finale çıkarsa kimi destekleyeceksin :A

Adem'in zaten çok büyük bir kitlesi var. Geçen sene tek eksiği performansıydı. Ne kadar sevenin olursa olsun performansta ilk sıralarda değilsen kazanamıyorsun survivoru. Bu sene o eksiğini de muhteşem bir performans sergileyip kapattı, o yüzden baya avantajlı durumda. Ancak şu son oyunlarda bizimkilerden biri(Nagihan hariç :A) çok başarılı bir performans sergileyip kendini finale atar Adem de başarısız olup çok fazla sms'e çıkarsa kaptırabilir şampiyonluğu gönüllülere bence.

Peki Damla ile Adem finale çıkarsa kimi destekleyeceksin :A
ve performansda da nekadar iyi olursan ol destekleyenin yoksa yine şampiyon olamıyorsun. Buda bir gerçek.

Adem'i :A Hem hak ettiğini düşündüğüm için hem de kadınlardan en hakedenin Nagihan olduğunu düşündüğüm için :A

ikiside ilk elenenler oldu :F
Nagihan final oynuyor üstelik dezavantajlı üst üste oynadığı için. Adem'i yenip, dinlenmiş olan Hilmicem'le oynuyor.
Bu stres bile yeter size :A
Damlam yanlış oyunu kazanmış, zaten 4 gün kalmış şurada ne yapacaksın iletişimi önemli olan burasıydı :A

Neyse şimdi Hilmi yarın Damla kazanacak :Z :A