Hakan Sabancı Resimleri

Foruma yeni bir yakışıklı kazandırıyorum, uzun süredir sizlere göstermek istediğim bu arkadaş. :bhr: :love1: Beğenirsiniz bence. :A @Çiğdem- @Thequeer @Ahmed @xemrexxx @mrt-06 @Billy Kane @vadikızı

forumamı üye olucakmış olsun :A :A :A @mrt-06 @Harunnn60

bunun0 neresi yakışıklı yahu. :F Yakışıklılık kavramı değişti resmen, küçüldü biraz. Herkes yakışkılı, :A

@yatutarsa gardaşım sen bana bir link atmıştın bir ara bu o oğlan mıydı yoksa başka biri miydi, Koçlardan mıydı? :A

İtici buldum. Cem Belevi’ye benziyor. :A

Ben iyi buluyorum bu adamı ama zengin olması bence bu kadar havalı olmasını sağlıyor :A :A

adam hem sabancı hemde bu kadar taş allahtan daha ne ister ki bu herif off off

Ben bunu İnstagramda 1 kere stalk yapmıştım. :A @Yiğitt zevkimiz aynı aşkım. :love1:
Çook sexy deilmi ya. :Z :Z

Şu aralar sakalli erkeklere karşı sempatim var. Bu da iyi ama benimki şu :love1:
Ekli dosyayı görüntüle 57512 Ekli dosyayı görüntüle 57513

forumun sapık üyesi destere gelip forumu dengelemeli :A :A :A @Harunnn60 @Yiğitt

İşte tam hayallerimdeki erkek hayallerimde ki fizik hayallerimde saç hayallerimde göz hayallerimde ki diş hayallerindeki kulak hayallerimde ki varlık :love1: :A @Harunnn60

destere gelse bu forumun halini görünce geri kaçar zaten :A Ortalık kıllı erkeklerden geçilmiyor nereye baksam karşıma çıkıyorlar destere ne yapsın böyle forumu :A @Harunnn60

Buydu. Hoş çocuk bence. :D

İdare eder, daha iyi erkekler bulmak zor olmaz bence :A

Ben aylar geçmesine rağmen hala negatiflerdeyim :(

Sıradan bi tip işte neresi yakışıklı la bunun?

Vasat üstü bir şey, fazla abartmayın.

Kıvanç yakışıklı mı? 😱 :(
merve boluğur kapmış zengin ve parlak oğlanı ;X bizim forumun .cadoloz ve lgbtq grupları şok :A :A @Dosi @Kerem @denizz19 @gözlemci @vadikızı @cookies @xBUGRAx @Aserat @ozmoturk
Df_Ml5cX4AAOdT3.jpeg
2021011_94c15fb44cff739a8a099401e0816dab_640x640.jpg

Her kızla olan klasik Türk erkeği. (çoğu öyle Türklerin) asla böyle olmam .. böyle olacağıma hiç olmasın daha iiyi 😉

Nerde bizde o şans, foruma değil bizim evin oralara taşınsın. O daha makul geçer. :bhr: Beğendin mi? :A

Ben iyi buluyorum bu adamı ama zengin olması bence bu kadar havalı olmasını sağlıyor :A :A

Fav10'un 2017'de geldiği son nokta; 4 mesaj forumun özeti niteliğinde. :A "dudaklar okyanus "taş lan herif" "çok sexy" "sakallı erkekleri seviyom" :A

@denizz19 @Çiğdem- @MasacRE- @S.G.A.T. @Billy Kane @sokak sanati @xBUGRAx @Harunnn60 @Thequeer @XanTier

forumun sapık üyesi destere gelip forumu dengelemeli :A :A :A @Harunnn60 @Yiğitt

destere gelse bu forumun halini görünce geri kaçar zaten :A Ortalık kıllı erkeklerden geçilmiyor nereye baksam karşıma çıkıyorlar destere ne yapsın böyle forumu :A @Harunnn60

Hahahahaha ay bu iyiydi :F :F

Babnik balam. :A

Ahmed direkt ban. :A

Buydu. Hoş çocuk bence. :D

İdare eder, daha iyi erkekler bulmak zor olmaz bence :A

Ben aylar geçmesine rağmen hala negatiflerdeyim :(

Sıradan bi tip işte neresi yakışıklı la bunun?

Vasat üstü bir şey, fazla abartmayın.

Kıvanç yakışıklı mı? 😱 :(

Zevkler tartışılmaz diyeceğim de millet yanlış anlayacak zaten eşcinsel demeye yer arıyorlar :A Olabilir yani sorun değil seninle bir adamın yakışıklılığını tartışmayacağım :A

sana niye erkek resimleri linkleri atıyor @yatutarsa hayırdır. :A

Bu oğlanı da ben keşfedip foruma tanıtmıştım, gitti yakışıklım. :( @Çiğdem-

Olamaz şaka değil mi @xemrexxx

Merve Boluğur'dan sonra değerlenir buralar. :)

Maalesef şaka değil ablam gerçek çok çapkın biri Merve yine üzülecek

Sarışın ve kılsız ilgimi çekmiyor artık. Siyah sakallı olmali:bhr:
destere gelince el yordamıyla bu oglani bir incelesin ilk defa forumun cadoloz & lgbtq takımı içinde böyle bir bölünmüşlük var herkes farklı emoji atmış :A @Dosi @vadikızı @kerem @ozmoturk @Aserat @xBUGRAx @gözlemci @denizz19
Screenshot_20180619-220002.png

destere gelince el yordamıyla bu oglani bir incelesin ilk defa forumun cadoloz & lgbtq takımı içinde böyle bir bölünmüşlük var herkes farklı emoji atmış :A @Dosi @vadikızı @kerem @ozmoturk @Aserat @xBUGRAx @gözlemci @denizz19Ekli dosyayı görüntüle 59944
Olmamış attım çünkü bu ecünnüyle olması hiç olmamıştı :A
İlk ben keşfetmiştim, kıskananlar çatlasın. :Z
Hakan Sabancı nedir ayoll zibidilikte son sınır :A :A :A