BU kadar da düşmedim heralde,önüme kırmızı güller serse yine yan bakmamMetin oglan sizi diziye cagiriyor izlemezseniz @destere örtüyü ceker @Yiğitt le @serhatt atilirEkli dosyayı görüntüle 58876
BU kadar da düşmedim heralde,önüme kırmızı güller serse yine yan bakmamMetin oglan sizi diziye cagiriyor izlemezseniz @destere örtüyü ceker @Yiğitt le @serhatt atilirEkli dosyayı görüntüle 58876
Hahaha Aaa yine bulmuşsun bir kıllı hanzoMetin oglan sizi diziye cagiriyor izlemezseniz @destere örtüyü ceker @Yiğitt le @serhatt atilirEkli dosyayı görüntüle 58876
aynen son cümleye katılıyorum birlikte cinayetleri olabilirdi son bölüm çok hızlı geçti neyse bu flood da sana ve çiğdeme gelsin TWEETE TIKLAYIP TWİTTERDA KALANINA BAKABİLİRSİN GİRESUN CADOLOZU hogatha geçen sene gece 2lere ka kösem izlediği metin oğlanı tanımayıp kim bu kıllı hanzo demiş rte yi geçecek parlaklar konusundaki bu fikir dönüşleriyle @mrt-06 @S.G.A.T. @MasacRE-1x12 Final
Olaylar daha yavaş anlatılıp en az bir sezon daha çekilebilecekken aceleyle bitirildiğini düşünüyorum.
Dizi daha ilk bölümden ne kadar kaliteli olduğunu göstermişti ve 12 bölüm boyunca bundan taviz vermeden devam etti.
O güzel Anadolu kasabaları, ilçeleri böyle olaylarla dolu maalesef. Bu dizideki gibi sayısız haber okudum bugüne kadar. Dizide anlatılanların eksiği var fazlası yok. Genel olarak verdiği mesaja vs. söyleyecek bir şey yok, bir şekilde televizyonlarda da yayınlanması lazım hatta. Dizi Cemil'in ölmesiyle sezon finali yapmasını ve gelecek sezon Nevra ve Agah'ın birlikte cinayetlerini izlemeyi isterdim.
RIP Ateş.
BU kadar da düşmedim heralde,önüme kırmızı güller serse yine yan bakmam
Hahaha Aaa yine bulmuşsun bir kıllı hanzo