Tamam çek at. Uyanık ve uyurkenki hali arasındaki farkı görmek istiyorum.Şu an uyuyor uyanınca atarım @mrt-06
Uyurken çok sakin uyandığında hırçın bir dalga gibi oluyor kuşumTamam çek at. Uyanık ve uyurkenki hali arasındaki farkı görmek istiyorum.
Çok tehlikeli bir betimleme. @mrt-06 konu senin yüzünden buralara kadar geldi, farkındasın değil mi?Uyurken çok sakin uyandığında hırçın bir dalga gibi oluyor kuşum
Hay kuşun kopsun senin. Kesip kedilere atacağım ikinizin kuşunu da. @DarkLegenDŞu an uyuyor uyanınca atarım @mrt-06
Kuşumu kediler bile yiyemezHay kuşun kopsun senin. Kesip kedilere atacağım ikinizin kuşunu da. @DarkLegenD
Spor yapsın biraz evde kalacak o kapıdan rahatça geçebildiği gün senden kocayı istesin @xBUGRAx @serhatt @xemrexxx @Harunnn60
Spor yapacak alanı yok.Spor yapsın biraz evde kalacak o kapıdan rahatça geçebildiği gün senden kocayı istesin @xBUGRAx @serhatt @xemrexxx @Harunnn60
40 kişi 1000 kez girmiş konuya işte.Konu 1000 hit almış video 40 izlenmiş, ya senin ya Youtube'nin sayaçları yalan. @bazinga
Ama o zaman da 40.000 hit olması gerek.40 kişi 1000 kez girmiş konuya işte.
Aşkım ben yiyemiyorum fare de yemesin bir zahmet.Cimrilik yapma, neden fındığı az veriyorsun? 😱 Adres yolla da garibime 1 kilo fındık yollayayım. @mrt-06
Aşkım ben yiyemiyorum fare de yemesin bir zahmet.
Yazın bize imeci lazım biliyorsunuz gelin toplayın sizin olsun Size bahçede kulubede yaparız şıkışır yatarsınızCimrilik yapma, neden fındığı az veriyorsun? 😱 Adres yolla da garibime 1 kilo fındık yollayayım. @mrt-06
Aaa Kaydırağa aşşağıdan yukarıya çıkıyor o işe yarayabilir , zaten kadın mantığı onu yağları eritmek için öyle yapıyordur kısıtlı imkanlarlaSpor yapacak alanı yok.
Hahahah Aaa sana Merhaba Atacan abi diyordur sevimli şekilde sonra bir bakıyor üstüne doğru bir ayak geliyor .AKapağını açık unutmuşum evinden çıkmış yerde dolanıyordu az kalsın üstüne basacaktım milim farkla ayağımı geri attım. 😱 42 numara ayağım var altında pestili çıkardı. @Çiğdem- @xBUGRAx @Forumdash @DarkLegenD @MasacRE- @xemrexxx
O da zaten son gördüğü an olurdu.Hahahah Aaa sana Merhaba Atacan abi diyordur sevimli şekilde sonra bir bakıyor üstüne doğru bir ayak geliyor .A
Annenin eline geçmemiş iyi kiO da zaten son gördüğü an olurdu.