Kızımın Fındık Sevgisi :))

Evet biraz sürtüktür. :A
Aaaa dikkat et,biraz hoppa galiba :A
Aaa @xemrexxx in destere için totosu sığmıyor kapıdan sözü geldi aklıma Kafese sığamıyor :F :F :F @Harunnn60
j6LXQn.png

@Aserat Dizimi oku sonra gülerim der :F @Tolstoyevski Bir şey demese daha iyi olur zaten gece gece beynimiz yanmasın ayoll :A :A :A
Böyle açtığım eğlence konularına özellikle @Tolstoyevski ve @Aserat'ı etiketlerim iki suratsız hiçbir zaman geri dönüş alamam, abi gülün eğlenin hayat kısa. :F @Çiğdem-
Aslında öyle bir şey demeyi düşünmüyordum ama iyi aklıma getirdin. :A 1 haftadır bekliyorum be insaf.ss

Bir an dedim ki kendi kendime, "Mert ne zaman evlendi de kızı oldu" ve sonra bir de baktım hamster. :A

:kiki::kiki:Allahım hızına maşallah ya gerçekten sevgisi büyük nasıl alıp kafesine gidiyor çok tatlı ya sana demiştim bir akrabamızda bakıyor diye hani o yengemin yeğeni işte hamster a bakıyor ama o böyle kafeste bakmıyor kocaman kutu birşey var onun içinde bakıyor o çok yavaş seninki maşallah hızlı atacan :D

:kiki::kiki:Allahım hızına maşallah ya gerçekten sevgisi büyük nasıl alıp kafesine gidiyor çok tatlı ya sana demiştim bir akrabamızda bakıyor diye hani o yengemin yeğeni işte hamster a bakıyor ama o böyle kafeste bakmıyor kocaman kutu birşey var onun içinde bakıyor o çok yavaş seninki maşallah hızlı atacan :D
Kutuda ben de baktım bir ara ama koku oluyordu. :D