Aaa bir sen eksiktin ayollTam da sezon finali havasında gidiyor. Bu bölümden sonraki bölümde sezon finaline girecek malûm ve çok çetin bölüm geçeceğinin de bir işareti bu bölüm.
Salih, birden kan kusmaya başlar. Çukur'un babası olmaya kararlıdır ve babasını da gerekirse babalıktan indirmeye kararlıdır. Selim'in babasına bakarken surat ifadesi, korkusu her şeyi anlatıyor.
İdris artık affetmez. Üstüne en büyük koz Cumali de işin içine girecek. Salih ile Selim, farkında olmadan düşmanı daha da kuvvetlendirmeye de başladı. Sezon finali bölümü ve sonraki sezon bakalım neler neler olacak. Şimdiden soru işaretleri çıkmaya başladı bile.
Hayranı olabilir,bunu neden kötü yerlere çekmeye çalışıyorsun ki fesat şey
Aaa kötü manada olduğunu kim söylediHayranı olabilir,bunu neden kötü yerlere çekmeye çalışıyorsun ki fesat şey![]()
Yanlış yanlış konuşuyorsun yazı ile anlamıyorsun bir de görselle deneyeyim dedimHayranı olabilir,bunu neden kötü yerlere çekmeye çalışıyorsun ki fesat şey![]()
Etkinlikte ben destek olmuştum zaten @serhatt boş gürültü yapıyor ayollYanlış yanlış konuşuyorsun yazı ile anlamıyorsun bir de görselle deneyeyim dedimAdam sağlam oynuyor, karakter de iyi, algı yapma
![]()
Hadi be ciğerini bilirim ben senin,sürekli bi imalar bişeyler
Ben burda Serhana destek oluyorum Selime değil
Çünkü Selim üzerinden yürüyorsun ben napiyim
Kapak oldun sus bakiyim
Ben bu ucube serhatla kardeş olmam.ss