Sorun yok konudan yazıyorum unutuluyor konuyu ilk bölümlerden acan etiket yapmamış ondanBu deve tabanı @serhatt hala seni etiket etmemiş
Sorun yok konudan yazıyorum unutuluyor konuyu ilk bölümlerden acan etiket yapmamış ondanBu deve tabanı @serhatt hala seni etiket etmemiş
Ezel Kıvancı getirmiştiya bazen çok ünlü başroller konuk olarak gelebiliyor büyük bir süpriz isimde olabilir konuk oyuncu olarakDüşük profilli isimler olmaz zaten merak etme. Çok büyüttüler karakteri sağlam isim gelmeli. Ben Nejat İşler konusunda eminim. Nejat karakterinde adam diziye Çukur tarzında dizi izlemez. Yaptığı röportajı izledikten sonra emin oldum. Ercüment olacak İdris Koçovalı
Selim ölmesin de kim ölürse ölsün.İkinizde birbirinizin herifinin ölmesini diliyorsunuz anlamadım ayoll
Ben etikete aldım seni artık sende kopyalanır gidersinSorun yok konudan yazıyorum unutuluyor konuyu ilk bölümlerden acan etiket yapmamış ondan
Bu kadar bölüm etiketsiz alıştımBen etikete aldım seni artık sende kopyalanır gidersin
Kenan ve sonradan bir diziye girmek? Ezel farklı bir işte, Muhteşem Yüzyıl gibi. Yıldızlar geçidi idi ikisi de. Çukur onların yanından geçemez. @xemrexxxEzel Kıvancı getirmiştiya bazen çok ünlü başroller konuk olarak gelebiliyor büyük bir süpriz isimde olabilir konuk oyuncu olarak
Kenanın aklı varsa gelir 5 bölüm oynar @serhatt @Forumdash @xemrexxx @mrt-06
@xemrexxx Koca kafalı adamalrının olduğu dizide katılmıyorum ama Ezelde katılıyorumKenan ve sonradan bir diziye girmek? Ezel farklı bir işte, Muhteşem Yüzyıl gibi. Yıldızlar geçidi idi ikisi de. Çukur onların yanından geçemez. @xemrexxx
Kenan o isimlerle denk mi Allah aşkına Seviye olarak zirvede adam her ne kadar son 2 işi tutmasa da. Öyle bir hata asla yapmaz.@xemrexxx Koca kafalı adamalrının olduğu dizide katılmıyorum ama Ezelde katılıyorum
Başroller konuk olmaya alıştı işte Kıvanç örneği sonra Burak Özçivit Muhteşem örneği Meryem gelmişti Eşkiya ya , Engin Öztürk geldi Ertuğdulda 5-6 bölüm oynadı gitti oyuncular kendini parlattırmaya bazen yeni proje öncesi istiyor Kenanında bence ihtiyacı var @Forumdash
Aaa vlla Fatih çökmedendi o Şimdi karizmayı toparlaması lazım hele yeni diziside tutmazsa @xemrexxx gibiler Kenanı anında siler hazır olda bekliyorlarKenan o isimlerle denk mi Allah aşkına Seviye olarak zirvede adam her ne kadar son 2 işi tutmasa da. Öyle bir hata asla yapmaz.
Bu gidişle biz birbirimizi öldürcezİkinizde birbirinizin herifinin ölmesini diliyorsunuz anlamadım ayoll
Kıvançta gelebilirEzel Kıvancı getirmiştiya bazen çok ünlü başroller konuk olarak gelebiliyor büyük bir süpriz isimde olabilir konuk oyuncu olarak
Kenanın aklı varsa gelir 5 bölüm oynar @serhatt @Forumdash @xemrexxx @mrt-06
Aaa baksanıza ayoll Çağatay yine abisi olsun hem içeride yatmıyormu bu gerçekten hapiste uyuyorda @Forumdash @xemrexxx @S.G.A.T.Kıvançta gelebilir
Hayal gücün senin başına iş açacak demedi demeAaa baksanıza ayoll Çağatay yine abisi olsun hem içeride yatmıyormu bu gerçekten hapiste uyuyorda @Forumdash @xemrexxx @S.G.A.T.
Hapisten 4-5 bölüm izin alsın gerçeğede uyuyorHayal gücün senin başına iş açacak demedi deme
en büyük abi cumali yaş olarak olmazHapisten 4-5 bölüm izin alsın gerçeğede uyuyor
Hhaha Aaa biliyorum dalga geçiyorum onlarlaen büyük abi cumali yaş olarak olmaz
Sesini kes yoksa ben kesecemHapisten 4-5 bölüm izin alsın gerçeğede uyuyor
Ben rezillik olduğunu düşünmüyorum. Yanlış politika sayesinde Totalde 6 reytingde kaldı. Çok kalite diziydi. Kenan sağlam bir karakterle sezon başlangıcı geri döner gereken reytingi de alır merak etmeyin.Aaa vlla Fatih çökmedendi o Şimdi karizmayı toparlaması lazım hele yeni diziside tutmazsa @xemrexxx gibiler Kenanı anında siler hazır olda bekliyorlar
Şu Fatih rezilliğini unutturması lazım hem de bir an önce