Çukur 32.Bölüm Fragmanları

Düşük profilli isimler olmaz zaten merak etme. Çok büyüttüler karakteri sağlam isim gelmeli. Ben Nejat İşler konusunda eminim. Nejat karakterinde adam diziye Çukur tarzında dizi izlemez. Yaptığı röportajı izledikten sonra emin oldum. Ercüment olacak İdris Koçovalı :A
Ezel Kıvancı getirmiştiya bazen çok ünlü başroller konuk olarak gelebiliyor büyük bir süpriz isimde olabilir konuk oyuncu olarak :A

Kenanın aklı varsa gelir 5 bölüm oynar :A :A :A @serhatt @Forumdash @xemrexxx @mrt-06

Kenan ve sonradan bir diziye girmek? :A Ezel farklı bir işte, Muhteşem Yüzyıl gibi. Yıldızlar geçidi idi ikisi de. Çukur onların yanından geçemez. :X @xemrexxx
@xemrexxx Koca kafalı adamalrının olduğu dizide katılmıyorum ama Ezelde katılıyorum :A

Başroller konuk olmaya alıştı işte Kıvanç örneği sonra Burak Özçivit Muhteşem örneği Meryem gelmişti Eşkiya ya , Engin Öztürk geldi Ertuğdulda 5-6 bölüm oynadı gitti oyuncular kendini parlattırmaya bazen yeni proje öncesi istiyor Kenanında bence ihtiyacı var :A @Forumdash

@xemrexxx Koca kafalı adamalrının olduğu dizide katılmıyorum ama Ezelde katılıyorum :A

Başroller konuk olmaya alıştı işte Kıvanç örneği sonra Burak Özçivit Muhteşem örneği Meryem gelmişti Eşkiya ya , Engin Öztürk geldi Ertuğdulda 5-6 bölüm oynadı gitti oyuncular kendini parlattırmaya bazen yeni proje öncesi istiyor Kenanında bence ihtiyacı var :A @Forumdash
Kenan o isimlerle denk mi Allah aşkına :D Seviye olarak zirvede adam her ne kadar son 2 işi tutmasa da. Öyle bir hata asla yapmaz. :A

Kenan o isimlerle denk mi Allah aşkına :D Seviye olarak zirvede adam her ne kadar son 2 işi tutmasa da. Öyle bir hata asla yapmaz. :A
Aaa vlla Fatih çökmedendi o :A Şimdi karizmayı toparlaması lazım hele yeni diziside tutmazsa @xemrexxx gibiler Kenanı anında siler hazır olda bekliyorlar :A :A :A

Şu Fatih rezilliğini unutturması lazım hem de bir an önce :A :A :A

Aaa vlla Fatih çökmedendi o :A Şimdi karizmayı toparlaması lazım hele yeni diziside tutmazsa @xemrexxx gibiler Kenanı anında siler hazır olda bekliyorlar :A :A :A

Şu Fatih rezilliğini unutturması lazım hem de bir an önce :A :A :A
Ben rezillik olduğunu düşünmüyorum. Yanlış politika sayesinde Totalde 6 reytingde kaldı. Çok kalite diziydi. :( Kenan sağlam bir karakterle sezon başlangıcı geri döner gereken reytingi de alır merak etmeyin. :A