Çukur 32.Bölüm Fragmanları

Ben rezillik olduğunu düşünmüyorum. Yanlış politika sayesinde Totalde 6 reytingde kaldı. Çok kalite diziydi. :( Kenan sağlam bir karakterle sezon başlangıcı geri döner gereken reytingi de alır merak etmeyin. :A
Aaa senin avatara ne oldu ayoll şuan fark ettim kaç saattir forumdayım 😱😱😱

Show Tv'nin Ay Yapım imzalı rekortmen dizisi Çukur'un 32.bölüm fragmanı yayınlandı.

idris baba ben zaten biliyordum derse asıl şoku biz yaşarız :D:D

Oooo @S.G.A.T. İyice gemileri yakmış ayoll babasının karşısına dikildi 😱😱😱 @serhatt @xemrexxx @Forumdash @mrt-06 @kerem @MasacRE- @ömer karataş

ortalık karışacak:)

Adamm, hakkı olanı yapacak :D @serhatt

Selimin babasının karşisina geçmesi heycan verici değil :X Asıl sırrı söylerse reyting rekoru kırar :A
kiz resmen çiğdem - Faruk - @Aserat @Harunnn60 Serhat @MasacRE- ye yapmak istediğim:A @Dosi @vadikızı @cookies @Yiğitt @kerem @xBUGRAx DenlH0dXkAA0Lxj.jpeg

Selim dizide sonunda erkek olmaya karar verdi babasının karşısına dikilip sende hemen bıyıklı herif koymuşsun ona uyum sağlamak için :A :A :A @serhatt @xemrexxx @turkuazz
Herif falan olmuyor şimdi adam önemli. :A Yakında farklı bir avatarla veda edeceğim :A:A
Sonunda erkek olmaya karar verdi derken ne demek istiyorsun sen .ss Adam dizideki en düzgün karakter. :A Ne Yamaç gibi artist artist hareketler yapıp karı kız peşinde koşmuyor, İdris gibi çocukları arasında adaletsiz sevgi gösterisi de yapmıyor ne de Emmi gibi manevi oğlunun karısına bakmıyor, Paşa'yı hiç saymıyorum. :A Adam bir tane yanlışı yok ve bu yaparken de eşcinsel kimliğini gizliyor. :(

Herif falan olmuyor şimdi adam önemli. :A Yakında farklı bir avatarla veda edeceğim :A:A
Sonunda erkek olmaya karar verdi derken ne demek istiyorsun sen .ss Adam dizideki en düzgün karakter. :A Ne Yamaç gibi artist artist hareketler yapıp karı kız peşinde koşmuyor, İdris gibi çocukları arasında adaletsiz sevgi gösterisi de yapmıyor ne de Emmi gibi manevi oğlunun karısına bakmıyor, Paşa'yı hiç saymıyorum. :A Adam bir tane yanlışı yok ve bu yaparken de eşcinsel kimliğini gizliyor. :(
Hahah Aaa karı mesala benim en sevmediğim hitaptır ama erkeğede herif demek güzel oluyor :A :A :A

Gerçek Selim kendini senin savunduğun kadar savunmuyor ayoll :A :A :A

Aaa @Arslan Bey :hosgeldin::hosgeldin::hosgeldin: