- Reaksiyon puanı
- 67,525
- Puanı
- 1,060
ben de sana bayılıyodum,östaki borusuna tükürdüğümün herifiBen bu ucube serhatla kardeş olmam.ss
senin gibi düşünce aklıma daha kötü şeyler geliyor Yumruk atar gibi yapıp başka şey de yapabilirkiz resmen çiğdem - Faruk - @Aserat @Harunnn60 Serhat @MasacRE- ye yapmak istediğim @Dosi @vadikızı @cookies @Yiğitt @kerem @xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 59671
Ayol o tipinizle bedava olsanız bişi olmazsenin gibi düşünce aklıma daha kötü şeyler geliyor Yumruk atar gibi yapıp başka şey de yapabilir
Beleşe hemen atlayan çokAyol o tipinizle bedava olsanız bişi olmaz
Şu cümle sakız gibi uzar. "Hıh, bir sen eksiktin, tam oldu" der gibi olur ya da "bir sen eksiktin, şimdi tamamız" gibi. Ama sanırım bu cümle ikincisine giriyor.Aaa bir sen eksiktin ayoll
Aaa vlla ben özledik anlamında dedim Artık hangi cümleye giriyorsaŞu cümle sakız gibi uzar. "Hıh, bir sen eksiktin, tam oldu" der gibi olur ya da "bir sen eksiktin, şimdi tamamız" gibi. Ama sanırım bu cümle ikincisine giriyor.
Vartolu ile Yamaç döktürüyorlar
İlk bölümlerin hatrına devam ediyorum. Dönüp dolaşıp aynı yere geliyor. @Çiğdem-
Cumalının başka bir vucut parçası görünürmü bakalım @mrt-06 @Forumdash @xemrexxxYamaç daha iyi
O kim :a
Hapiste İdrisin oğlu cnm Her bölüm bir vucut parçası görünüyor en son kolunu gördükO kim :a
Görünmesi yeni sezona artık
Sezon finaline en geç görünür bence bu bölümde olabilirGörünmesi yeni sezona artık
SanmıyorumSezon finaline en geç görünür bence bu bölümde olabilir
Bu Vartoluda hem Selimin yanında hem Yamacın Bakalım kime ihanet edecekSanmıyorum
Bide seversin bu şombayıBu Vartoluda hem Selimin yanında hem Yamacın Bakalım kime ihanet edecek