Ohooo sen birliğe teslim olmadan almişsin eline silahı beni beynimden vuruyorsunKırgın Çiçekleri de korursan sana minnettar olurum
Ohooo sen birliğe teslim olmadan almişsin eline silahı beni beynimden vuruyorsunKırgın Çiçekleri de korursan sana minnettar olurum
Ben yokken ezdirme yeter diziyi sadece kötüleyenlere reytinglerini ve bölüm sayısını hatırlat Onlar beni hissederlerOhooo sen birliğe teslim olmadan almişsin eline silahı beni beynimden vuruyorsun
Yokluğunda Pazartesi akşamları çok eğleneceğizBen yokken ezdirme yeter diziyi sadece kötüleyenlere reytinglerini ve bölüm sayısını hatırlat Onlar beni hissederler
Herkese yetişmem ama yorumumda bu kriterleri dikkate alırım seni de anarız ee zaten çarşı iznin filan olur, ugrarsın sen verirsin herkese cevabınıBen yokken ezdirme yeter diziyi sadece kötüleyenlere reytinglerini ve bölüm sayısını hatırlat Onlar beni hissederler
Sen çok kök salmışsın diye duydum o köklerini yolmaya geldimSığınaklara
Ben düşmanlarıma göz dağı vermek için gittim.Senin üzüntüden foruma ara vermeni de unutmamalı
Düşmanların kim isim verBen düşmanlarıma göz dağı vermek için gittim.
Faiz lobisini kastediyon galibaOnlar kendilerini bilir.
Forumun kapısını mı kilitlesek napsak Gerçi bacadan da girer bu seferDaha 2 gün var. Sakinleşelim
Forumun kapısını mı kilitlesek napsak Gerçi bacadan da girer bu sefer
Tatlım ben askerliği bitirdim YalnızDaha 2 gün var. Sakinleşelim
@vadikizi yokulugunu hiç hissettirmediTatlım ben askerliği bitirdim Yalnız