Demek ayrılık vakti geldi. Yokluğun hissedilecek, özellikle 'Pazartesi günü - reyting sonuçları' konusunda. Sorunsuz bir şekilde 5.5 aylık süreyi tamamlar ve gittiğin gibi geri dönersin umarım. Kendine çok iyi bak, en kısa zamanda görüşmek üzere. @denizz19
Bu arada Maltepe tarafında arkadaşım oturuyor, onu görmeye gittiğimde uğramaya çalışırım belki. Çukur'un, Kırgın Çiçekler'i reytinglerde geçmesinden bahsederiz.
Bir zahmet gidersin artık evinin dibi nede olsa tabi cenazelerden vakit bulurda gidebilirsen
Denizim güle güle git, İnşallah kolay bir şekilde yaşamını sürdürür ve tez vakitte de sapasağlam dönersin
Yolun açık olsun , gittiğinde de alo demen yeterli her zaman konuşuruz , gittiğin için üzüldüm mü bilmedim ama içim bir buruk neyse artık senin askerlik anılarını dinleriz
@denizz19 Bonişimm marul kafam benimm gidişinde en büyük üzülenlerin başını ben çekiyorum herhalde ama seni üzgün yüzle değil güler yüzle uğurlucam her ne kadar bunları yazarken gözlerim dolu dolu olsada gülümseyerek göndercem burdan 5,5 aylık bu zorunlu bir ara vatani görevini yapacaksın paşalar gibi gidip geleceksin inşallah seni bonişimmm diye karşılıcam ve en sevdiğim resminde gelene kadar durcak böyle seni ve birliğindeki tüm askerlerimizi Allaha emanet ediyorum kendine çok iyi bakdaha yarın var şimdiden söylemek istedim
Istanbul olması oldukça iyi olmuş ama yine de tehlikeli olabileceğini 16'da görmüştük o yüzden kendine iyi bak, görüşürüz sağlıcakla. @denizz19
Denizim bu kaçıncı veda edişim oldu sana bir kez daha diyeyim kendine çok iyi bak, Allah’a emanet ol. Seni seviyoruz ve bekliyoruz. 😳
@denizz19 karşim kendine iyi bak kimselere karışma hayırlısıyla git gel. Geldiğinde buralarda oluruz ve yolumuza devam ederiz aynı şekilde.
Çok fazla sohbet edememiş olsak da her salı reyting konusuna girip Kırgın Çiçekler'i savunma çabalarını görmek için sabırsızlanıyordum. Eğlenceli yorumlarını özleyeceğim Selametle git, selametle gel. Bir de sanırım hayırlı tezkereler denir, emin değilim O yüzden hayırlı tezkereler
Hayırlı teskereler, yokluğunu hissedeceğiz.
Helal olsun sen de et kendine iyi bak hayırlı teskereler
Vay bee o gün geldi demek ha Hadi bakalım kazasız belasız git gel, kendine iyi bak. Hayırlı tezkereler
Kırgın Çiçekler konusunu da dert etme o iş bende rahat ol
Kendine iyi bak. Hayırlı teskereler.
Sherlock gel tabi çok da sevinirim gelmene orada tanışarak bir ilke imza atarız fena mı Aynen Pazartesi rüzgarı bensiz esecek uzun süre.Görüşürüz sanatçı ruhlu insan. Kendine iyi bak
Sherlock gel tabi çok da sevinirim gelmene orada tanışarak bir ilke imza atarız fena mı Aynen Pazartesi rüzgarı bensiz esecek uzun süre.
Enisim teşekkür ederim inşallah yapıp geleceğiz. Öyle ya da böyle bitecek tabi bakalım neler yaşayacağız.
Meleğim benim avatarını benim fotom yapman çok ince bir hareket seviliyorsun zaten biliyorsun inşallah mutlu gidip mutlu bir şekilde geri döneceğim. Sizlerin desteği benim arkamda oldukça sırtım yere gelmez.
Erkincim teşekkür ederim kısmetimiz iyiyse iyi bir şekilde yapıp geliriz olmazsa da mecburen katlanıp yapacağız bir şekilde umarım iyi geçer teşekkürler.
Atacanım benim en büyük destekçilerimden birisin her zaman farkındayım. Sen her zaman ayrı bir konumdasın zaten benim için özleyeceğim ben de seni.
Enes kardeşim çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla yapıp geleceğim dönüşte de güzel bir kutlama yaparız artık.
Yiğit teşekkür ederim evet çok ortak ilgi alanlarımız olmadığından olsa gerek pek sohbet imkanı bulamıyorduk ama yazman sevindirdi evet doğru o şekilde söylenir askere. Salı günkü yorumlarımı sevdiğini bilmiyordum genelde herkes sinir olur
Ozan zaten doğru dürüst konuşmuyorsun benle uzun zamandır yokluğumu çok hissetmezsin Şaka bir yana teşekkür ederim kısa süre sonra buradayım inşallah.
Teşekkür ederim Tolga kardeşim
İtici bey teşekkür ederim geldiğimde sözünü tutmamış olduğunu görürsem çok pis laf atarım sana sen de kendine iyi bak görüşürüz inşallah
Teşekkürler sokak terliği senle de çok atıştık ama büyüyorsun artık daha da büyüyünce anlayacaksın her şeyi. Bu kibar ama suratsız tebriğin için de sevindim. Teşekkürler.
Mustafa teşekkür ederim
CanımsınBilmezmiyim her zaman yanındayım inşallah resminini yarın koyacaktım öyle uğurlayayım dedim konunu görünce dayanamadım bugünden koyayım dedim gelene kadar durcak hiç değişmicek çünkü bu resim benim için çok özel çok seviyorum bu resminii
Canımsın
Yarın son kez Bizim Hikaye yorumluyoruz unutmaSende benimkendine çok ama çok iyi bak olurmu seni çokk seviyorumm
Yarın son kez Bizim Hikaye yorumluyoruz unutma
Teşekkür ederim samimiyet illa ki sürekli konuşmak değildir kalben samimiyet de önemli@denizz19
Deniz abi hakkını helal et, Haziranda hem Kırgın Çiçekler'in sezon finalisi olacak hemde kurtlar vadisi başlaycak inşallah Dikkat et kendine öyle samimiyetimiz olmasada insanlık haliyle veda edim dedim
Teşekkür ederim Çiğdemcim senin de ayyylamalarını özlerim muhtemelen sürç-i lisan ettiysek affola gerçi aramızda herhangi bir soğukluğun kaldığını da düşünmüyorumAaa vakit geldi demek , Asker hepimizin Asker i , inş kazasız belasız gidip gelirsin @denizz19
Bir arkadaş , aile ortamından ayrılana adettir bu şarkıyı söylerler sende bizi söylüyor gibi düşünebilirsin ens evdiğim Ayna yorumudur
Aaa dizileride merak etme @xemrexxx Sana yakınmış Kırgın Çiçekler çökerse gelir sana Asker görüşmesinde anlatır kahkaha eşliğindeTeşekkür ederim Çiğdemcim senin de ayyylamalarını özlerim muhtemelen sürç-i lisan ettiysek affola gerçi aramızda herhangi bir soğukluğun kaldığını da düşünmüyorum
O benim karşıma çıkamaz ezikAaa dizileride merak etme @xemrexxx Sana yakınmış Kırgın Çiçekler çökerse gelir sana Asker görüşmesinde anlatır kahkaha eşliğinde
Mektup atarım ben sana Kırgın Çiçekler yayından kalkarsaO benim karşıma çıkamaz ezik