Ay haspam gitte kurtulalım senden.Döndüğünde Kırgın Çiçekler olmayacak ama.Teşekkür ederim.
İstemez
Ay haspam gitte kurtulalım senden.Döndüğünde Kırgın Çiçekler olmayacak ama.Teşekkür ederim.
İstemez
GözleAy haspam gitte kurtulalım senden.Döndüğünde Kırgın Çiçekler olmayacak ama.
acelesi ney sen bir gelde sonra kaldığımız yerden kalaylamaya devam ederiz şimdi seni davul zurnayla yollayacaklar değilmi bunlar rutin törenler diye düşünme bu sevincin altında yatan sebepler nelerdir irdelemek lazımBekliyor olacağım.
Ben seni samimiyet adı altına etiketleyerek karşılık bekliyorsam ve hatalı olan senken bile eski samimi şeklimle olamayacağım diyorsan o senin kendi vicdanındır. Yazmadım farz et hakkın da varsa haram olsun bana.
Dert etme koruyan adamlarım var
Teşekkür ederim ben de senle yazışmalarımı özleyeceğim gerçi kerpetenle yorum alıyorum ağzından ama olsun.
Teşekkür ederim desterecim sıvayabilirsin sıkıntı Yok.
Yoo hiç de öyle davul zurna Yokacelesi ney sen bir gelde sonra kaldığımız yerden kalaylamaya devam ederiz şimdi seni davul zurnayla yollayacaklar değilmi bunlar rutin törenler diye düşünme bu sevincin altında yatan sebepler nelerdir irdelemek lazım
Usta birliğim de KıbrısSen askere değil bildiğin tatile gidiyorsun ya. İnşallah kazasız belasız dönersin. Şimdiden hayırlı teskereler.
TamamNeyse konuya aha fazla hit kazandırıp da birilerini sevindirmwyelim.
Havlu, bone, terlik, mayo, güneş ve havuz gözlüğü, güneş kremini yanına almayı unutma sakın.Yoo hiç de öyle davul zurna Yok
Usta birliğim de Kıbrıs
Tamam
tüm ailen sevinçlerini içten yaşıyor demekki tabi yani sen gidene kadar dışa vuracak halleri yok üzülmüş gibi yapak diyorlardırYoo hiç de öyle davul zurna Yok
Usta birliğim de Kıbrıs
Tamam
Abart abartHavlu, bone, terlik, mayo, güneş ve havuz gözlüğü, güneş kremini yanına almayı unutma sakın.
Bakalım oraya bir gidelim de ne yaparız görürüzKendine çok iyi bak Allah'a emanet ol çok sevdiğim bir üyesin bunu biliyorsun,haziranda görüşmek dileğiyle,şafak fazla sayma daha çabuk bitiyor,oradayken bitmez diyorduk ama bitiyor,şafak az kaldığında bitiyormuş diyeceksin,birde bakıyorsun bitmiş hayırlı tezkereler diliyorum,kendine çok iyi bak
Bekliyorum.Allaha emanet ol. Akşama sana sürprizim var. @denizz19
Biliyorum hissedileceğimi inşallah yapıp geleceğizEksikliğin hissedilecek ama önemli olan askerliğini sorunsuz atlatıp aramıza dönmen, gerisi önemli değil. Çarşı izinlerinde bekliyoruz. @denizz19
Bir zahmet gidersin artık evinin dibi nede olsa tabi cenazelerden vakit bulurda gidebilirsenVay be zaman geldi demek Kendine çok çok iyi bak canım arkadaşım, @gözlemci kesin eker ama acemiliği bitirmeden pastayla ziyaretine geleceğim
Siz de iyi taktınız ha, herkese uygun gün belirleseydiniz gelirdik Enis beyBir zahmet gidersin artık evinin dibi nede olsa tabi cenazelerden vakit bulurda gidebilirsen
Denizim güle güle git, İnşallah kolay bir şekilde yaşamını sürdürür ve tez vakitte de sapasağlam dönersin
Yolun açık olsun , gittiğinde de alo demen yeterli her zaman konuşuruz , gittiğin için üzüldüm mü bilmedim ama içim bir buruk neyse artık senin askerlik anılarını dinleriz
Senden vefalısı Vefa bozacısıdırSiz de iyi taktınız ha, herkese uygun gün belirleseydiniz gelirdik Enis bey
Bu arada askere gitmene üzülmemiş, vefalı arkadaşlarını unutmazsın umarım @denizz19