Askerlik gelene kadar çok büyük destekçilerim oldu her anlamda. Onlardan biri de sevgili
@Dosi idi. Her anımda, her mutsuzluğumda, her mutluluğumda yanımda olan, beni dinleyen, kırmaktan çekinen ve istemediği bir şeyi de sırf beni kırmamak adına yapan çok değerli bir insan kendisi benim için. O zaten fazlasıyla farkında bu durumun çok uzun uzadıya da yazabilirim ama uçuk uçuk sözler olmasındansa az ama iddialı sözler daha iyidir kanısındayım. Seni zaten seviyorum, her zaman arkamda hissettiğim o muhteşem varlığın hep sürsün inşallah. Kısmet belki bir gün yüz yüze de görüşürüz hayat bu ya
Her şey için teşekkür ederim iyi ki varsın seviliyorsun.
@vadikızı ve
@mrt-06 sizler de en az Dosi kadar desteklediniz beni bu güne kadar. O sıcaklığınızı içimde hep hissettim. Reelde görüşmek istediğim ilk 3 insan arasına rahatlıkla girebilecek potansiyeldesiniz elbette. Sizleri de çok seviyorum bunu hiç unutmayın.
Herkese iyi kötü bir şeyler yazdım ama şimdilik yolun sonundayız hepinizle iyi kötü şeyler yaşadık ve geride bıraktık belki de. Kırdığımız insanlar olmuşsa affola her şey gönlünüzce olsun hoşça kalın.