Kraliçemiz Çiğdem- 100.000'ler Kulübünde!

İyi tamam veririm hediye o zaman :A Sonuçta adı üstünde hediye. Ne olacağını söylemediğime göre tam senin bayılacağın türden bir paket ayarlarım sana :A
İyi yönde bayılırız inş gerçi kütüğün hediyesi ne olur :A :A :A

kiralik-ask-koray-caps-59.jpg
İyi yönde basmıştır :A :A :A

Ay bu hogathanın 100.000 olduğu günleri de mi görecektik ya rab.
Tansiyonlarım fırladı,asaplarım zirvelere çıktı :(

Neyse usülen de olsa kuru bi tebrik ediyim :A
TEBRİKLER OLSUN Çiğdem apla :A Nice 100lere demeye dilim varmıyor o yüzden demeycem :A

HEDİYELERİN
24772_9668.jpg

3AKWkBXY_400x400.jpg

noyan_kimdir_dirilis_ertugrul_baycu_noyan_gercek_tarihte_nasil_olmustur_1525258494_453.jpg

Tebrikler Çiko :Z:Z İnşallah 1 Milyon olursun. :F Hediyen :A Hepsi bir arada :bhr: Mükemmel bir hediye di mi :bhr::A @MasacRE-

Ay bu hogathanın 100.000 olduğu günleri de mi görecektik ya rab.
Tansiyonlarım fırladı,asaplarım zirvelere çıktı :(

Neyse usülen de olsa kuru bi tebrik ediyim :A
TEBRİKLER OLSUN Çiğdem apla :A Nice 100lere demeye dilim varmıyor o yüzden demeycem :A

HEDİYELERİN
24772_9668.jpg

3AKWkBXY_400x400.jpg

noyan_kimdir_dirilis_ertugrul_baycu_noyan_gercek_tarihte_nasil_olmustur_1525258494_453.jpg
Ooo hediyelerin çok iyi televizyonların muhteşem üçlüsü :Z:Z:Z

son binlerimde seninle çok üzel sohbetlerimiz oldu :bhr::bhr::bhr:

Beğenmene sevindim. :Z
paralı reel hediyelerden daha kıymetli bunlar emek verilen :bhr: Bu şiirinide metin belgesinde saklarım :bhr:

Aaa şey konusuna gelirsek ben Kraliçe değilim tabi ama bazı forum üyeleri olarak öyle görüp öyle jest yapıyorsunuz bunun içinde ayrıca teşekkürler kötü lakap taksanız ben onada kabulum Hogatha gibi :A

Sizin samimiyetiniz önemli olan buradan genel olarak 100 e katkıda bulunan sohbet ettiğim herkese genel bir teşekkür edeyim :Z:Z:Z

paralı reel hediyelerden daha kıymetli bunlar emek verilen :bhr: Bu şiirinide metin belgesinde saklarım :bhr:

Aaa şey konusuna gelirsek ben Kraliçe değilim tabi ama bazı forum üyeleri olarak öyle görüp öyle jest yapıyorsunuz bunun içinde ayrıca teşekkürler kötü lakap taksanız ben onada kabulum Hogatha gibi :A

Sizin samimiyetiniz önemli olan buradan genel olarak 100 e katkıda bulunan sohbet ettiğim herkese genel bir teşekkür edeyim :Z:Z:Z
Aaaa çok teşekkürler, ne demek 100 bine özel özel bir hediye olmalı diye düşündüm hazır resim videodan ziyade. :D Bu şiirşiiri arka fonu sincaplı bir fotoya ekliyim istersen? :A