Haklısın bacım
Haklısın bacım
Aaa inş cnm biz artık şeyimizi doldurduk bir kaç yılda senide 100 ler de görmek dileğiyleİnşallah geçmeye devam edecem
Kutlama konusundayız diye cicili bicili ortamı bozmuyorum başka konuda görüşürüz senleOlmuyor algı oluşturamıyorsun bu gece Neyse ben yatıyorum size iyi geceler yarın devam ederiz
Amin inş. canımAaa inş cnm biz artık şeyimizi doldurduk bir kaç yılda senide 100 ler de görmek dileğiyle
Göreceği manzaraya hazırlık yapıyorArtık benden yana ol zaten kaslı maslı haberler açmıs askere hazırlık gibi @S.G.A.T.
Ooo senden bu hediyeyi beklemezdim 😱 İstediğin kadar uydurma haber aç inandığıma dahil mesaj yazacam @xemrexxxForum kapanmadan 100.000 oldu sonunda Hediyeni vereyim de sonra üstümde kalmasın
Çukurda Selim şıkısınca kaçıp gidiyorya @S.G.A.T. da şıkısınca kaçıyorGöreceği manzaraya hazırlık yapıyor
Ne demek sana az bile.Aaa aynı karede olursa iyi olur tabi cnm teşekkürler emeklerin için anı olarak kalsın emekv erilmiş göz önünde olsun
Ben @destere miyim böyle detayları asla unutmamOoo senden bu hediyeyi beklemezdim 😱 İstediğin kadar uydurma haber aç inandığıma dahil mesaj yazacam @xemrexxx
@S.G.A.T. çok güzel bir konu açmış bize, gel oraya
Ahahaahhh bunun ki mecburi birazÇukurda Selim şıkısınca kaçıp gidiyorya @S.G.A.T. da şıkısınca kaçıyor
Forumuda bir kapattıramadın gitti ayoll Fetöcüsü oluyorsun forumunBen @destere miyim böyle detayları asla unutmam
Oğlanı şıkıstırıyormuş tenha konularda@mrt-06 görüyorsun dimi kasların ne kadar konu oldu Herkesler senin peşinde