İyi yönde bayılırız inş gerçi kütüğün hediyesi ne olurİyi tamam veririm hediye o zaman Sonuçta adı üstünde hediye. Ne olacağını söylemediğime göre tam senin bayılacağın türden bir paket ayarlarım sana
İyi yönde bayılırız inş gerçi kütüğün hediyesi ne olurİyi tamam veririm hediye o zaman Sonuçta adı üstünde hediye. Ne olacağını söylemediğime göre tam senin bayılacağın türden bir paket ayarlarım sana
İyi yönde tabi ki, görünce fenalıklar geçireceksin kalbin küt küt atacak yerinden çıkacak sanacaksınİyi yönde bayılırız inş gerçi kütüğün hediyesi ne olur
Bu konuyu gördükten sonra iyi yönde olur mu hiçİyi yönde basmıştır
Aaaa gözümde yeni bir imaj çizmek için sana fırsat ayoll bu sefer iyi bir lakap bulurum belkiİyi yönde tabi ki, görünce fenalıklar geçireceksin kalbin küt küt atacak yerinden çıkacak sanacaksın
Aaa tapulu malı değil ya,ben de kullandım
Ooo hediyelerin çok iyi televizyonların muhteşem üçlüsüAy bu hogathanın 100.000 olduğu günleri de mi görecektik ya rab.
Tansiyonlarım fırladı,asaplarım zirvelere çıktı
Neyse usülen de olsa kuru bi tebrik ediyim
TEBRİKLER OLSUN Çiğdem apla Nice 100lere demeye dilim varmıyor o yüzden demeycem
HEDİYELERİN
Aaa mesajın dileklerin çok hoş tşşkTebrikler Çiko İnşallah 1 Milyon olursun. Hediyen Hepsi bir arada Mükemmel bir hediye di mi @MasacRE-
Aaaa çok teşekkürler cnm @mrt-06 Şiirin yine duygulandırdı iyiki varsınız
Profilimde ki gibi bunuda sincapta yapsaydın kapağa bunu koyabilirdim çok hoşş olmuş
Beğenmene sevindim canımOoo hediyelerin çok iyi televizyonların muhteşem üçlüsü
son binlerimde seninle çok üzel sohbetlerimiz oldu
Çiğdem'i başkan yapacağız elhamdülillah.Rte gibi uzun süre kalmayı istikrardan sayıyor tehlikenin farkında mısınız ey süper modiler @Harunnn60 @Aserat @Yiğitt @xBUGRAx rte nin yolunu açan deniz baykal gibi bu cadolozun yolunu da @mrt-06 açtı.ss neyse Hogatha sen destere ye 50 bin dolarlık çanta Alicak misin
paralı reel hediyelerden daha kıymetli bunlar emek verilen Bu şiirinide metin belgesinde saklarımBeğenmene sevindim.
Aaaa çok teşekkürler, ne demek 100 bine özel özel bir hediye olmalı diye düşündüm hazır resim videodan ziyade. Bu şiirşiiri arka fonu sincaplı bir fotoya ekliyim istersen?paralı reel hediyelerden daha kıymetli bunlar emek verilen Bu şiirinide metin belgesinde saklarım
Aaa şey konusuna gelirsek ben Kraliçe değilim tabi ama bazı forum üyeleri olarak öyle görüp öyle jest yapıyorsunuz bunun içinde ayrıca teşekkürler kötü lakap taksanız ben onada kabulum Hogatha gibi
Sizin samimiyetiniz önemli olan buradan genel olarak 100 e katkıda bulunan sohbet ettiğim herkese genel bir teşekkür edeyim
Aaa teşekkürler cnm İyi ikili olduk hatta beni son dönemde geçiyorsun bile seninde yeni kulüplere hızlı hızlı adımlar atmanı görürüzBeğenmene sevindim canım
Benim yükselişimdeki en büyük etkende sensin biliyorsun
Tüm konularını ben açıyorum yer cücesinin ama kıymet bilmez ayoll ben niye kıymet gösteriyorsamÇiğdem'i başkan yapacağız elhamdülillah.