50 bölümü gördük zaten cıvkı çıkmasın, yeterli.Yeni sezona hazırlanıyordunuz siz de
50 bölümü gördük zaten cıvkı çıkmasın, yeterli.Yeni sezona hazırlanıyordunuz siz de
Ne diyon be Türkçe konuş bişey anlamadım
50 diyecektim 1 Sezon 50 bölüm sürmüş 2 sezon süresiNe diyon be Türkçe konuş bişey anlamadım
Toplam 50 bölüm be saftirik ilk sezon 13 bölümdü 2.sezon 3750 diyecektim 1 Sezon 50 bölüm sürmüş 2 sezon süresi
Dünyadan haberin yok ki senin
En iyisi böyle saflığı korumak içinDünyadan haberin yok ki senin
Biz ona saflık demiyoruzEn iyisi böyle saflığı korumak için
Onunda anlamı saflığa çıkıyor yine Her şeyden anlayanın aklına şeytan girer iyi bir şey değilBiz ona saflık demiyoruz
Şeytan (Emre) senin ruhunu ele geçirmiş,sen neden bahsediyorsunOnunda anlamı saflığa çıkıyor yine Her şeyden anlayanın aklına şeytan girer iyi bir şey değil
Hhaha Aaa o konuda haklısın ayoll şeytanın başıŞeytan (Emre) senin ruhunu ele geçirmiş,sen neden bahsediyorsun
Yılanın başını küçükken ezecen demişlerHhaha Aaa o konuda haklısın ayoll şeytanın başı
Yapmadın ama etiketledin diye bildirim gelmiş tıkladım bu çıktı karşımaTuhaf olan sensin,ben etiket yapmadım
FORUM sana oyun oynuyor git artık diyeYapmadın ama etiketledin diye bildirim gelmiş tıkladım bu çıktı karşıma
Bazen etiketsiz mesajlardan etiket geldiği oluyor Etiketli mesajlardan da etiket gelmediği oluyorFORUM sana oyun oynuyor git artık diye
Bana olmadı daha öyle şeylerBazen etiketsiz mesajlardan etiket geldiği oluyor Etiketli mesajlardan da etiket gelmediği oluyor