Alihan ruh hastası çıktı.
ondan bunu beklemiyordum sebebi acaba ya
Başroldeki oğlanı @Çiğdem- @xemrexxx @MasacRE- @Billy Kane ve hatta @xBUGRAx tek başına yakalasa üzerine atlar, paramparça eder valla.
Annesi babasını aldatmış Alihan yakalamış kadınlara güvenemiyor.
1.95 adam atlayamam tırmanırım.
Ekranda o kadar gözükmüyor ya ama sesi kötü işte Allah bir yerden kısmış demek ki.1.95 adam atlayamam tırmanırım.
senin boy kaç ki buğra
Ekranda o kadar gözükmüyor ya ama sesi kötü işte Allah bir yerden kısmış demek ki.
Benden 3 cm uzunsun, uzun insanların hepsi ölsün kompleks yapıp airmax giyorum onların yüzünden. Geçen sezonlarda bizdeydi.1.77
İlk kez izliyorum ben ama eski dizilerine göre düzeltmiş dediler.
1.77
İlk kez izliyorum ben ama eski dizilerine göre düzeltmiş dediler.
Bir fotosunu atda boyunu posunu görelim ayoll şimdi bir şey diyemiyorumBaşroldeki oğlanı @Çiğdem- @xemrexxx @MasacRE- @Billy Kane ve hatta @xBUGRAx tek başına yakalasa üzerine atlar, paramparça eder valla.
Benden 3 cm uzunsun, uzun insanların hepsi ölsün kompleks yapıp airmax giyorum onların yüzünden. Geçen sezonlarda bizdeydi.
Bizim Cesur Yürek'teki renkli gözlü oğlan işte.Bir fotosunu atda boyunu posunu görelim ayoll şimdi bir şey diyemiyorum
Aaa Cesur Yürekte olan adam demek evet iyiydi o ama @xBUGRAx 2 metre boy diyince kim acaba dedim Kısa değilmi o adamBizim Cesur Yürek'teki renkli gözlü oğlan işte.
Ben de şaşırdım o kadar durmuyor.Aaa Cesur Yürekte olan adam demek evet iyiydi o ama @xBUGRAx 2 metre boy diyince kim acaba dedim Kısa değilmi o adam
Hemen RTÜK'e bildireyim ahlakım bozuldu ya...
Ben de şaşırdım o kadar durmuyor.
Hemen RTÜK'e bildireyim ahlakım bozuldu ya...