Alihan ruh hastası çıktı.![]()
ondan bunu beklemiyordum sebebi acaba ya
Başroldeki oğlanı @Çiğdem- @xemrexxx @MasacRE- @Billy Kane ve hatta @xBUGRAx tek başına yakalasa üzerine atlar, paramparça eder valla.![]()
![]()
Annesi babasını aldatmış Alihan yakalamış kadınlara güvenemiyor.![]()
Ekranda o kadar gözükmüyor ya ama sesi kötü işte Allah bir yerden kısmış demek ki.1.95 adam atlayamam tırmanırım.![]()
senin boy kaç ki buğra
Ekranda o kadar gözükmüyor ya ama sesi kötü işte Allah bir yerden kısmış demek ki.![]()
Benden 3 cm uzunsun, uzun insanların hepsi ölsün kompleks yapıp airmax giyorum onların yüzünden.1.77
İlk kez izliyorum ben ama eski dizilerine göre düzeltmiş dediler.![]()
1.77
İlk kez izliyorum ben ama eski dizilerine göre düzeltmiş dediler.![]()
Bir fotosunu atda boyunu posunu görelim ayoll şimdi bir şey diyemiyorumBaşroldeki oğlanı @Çiğdem- @xemrexxx @MasacRE- @Billy Kane ve hatta @xBUGRAx tek başına yakalasa üzerine atlar, paramparça eder valla.![]()
![]()
Benden 3 cm uzunsun, uzun insanların hepsi ölsün kompleks yapıp airmax giyorum onların yüzünden.Geçen sezonlarda bizdeydi.
![]()
Bizim Cesur Yürek'teki renkli gözlü oğlan işte.Bir fotosunu atda boyunu posunu görelim ayoll şimdi bir şey diyemiyorum![]()
![]()
![]()
Aaa Cesur Yürekte olan adam demek evet iyiydi o ama @xBUGRAx 2 metre boy diyince kim acaba dedimBizim Cesur Yürek'teki renkli gözlü oğlan işte.![]()
Ben de şaşırdım o kadar durmuyor.Aaa Cesur Yürekte olan adam demek evet iyiydi o ama @xBUGRAx 2 metre boy diyince kim acaba dedimKısa değilmi o adam
![]()
![]()
![]()
Hemen RTÜK'e bildireyim ahlakım bozuldu ya...
Ben de şaşırdım o kadar durmuyor.
Hemen RTÜK'e bildireyim ahlakım bozuldu ya...