Şevval Sam'a bayıldım. Sırf o ikili için izlemek istiyorum.
Ender - Halit - Yıldız götürdü diziyi dün. Onur ve Sevda figüran gibiler.
Şevval Sam'a bayıldım. Sırf o ikili için izlemek istiyorum.
Ender - Halit - Yıldız götürdü diziyi dün. Onur ve Sevda figüran gibiler.
Eda nasıldı?
Hayır çok güzel çok yakıştılar alışırsın inş ne diyeyim dizi süperTanıtımlar çok güzel ben bu Zeyneple Onura alışamıcam gibi duruyor Onurun yanında küçük durduğu için sahnelere konstre olamadım izlerken😉
Hayır çok güzel çok yakıştılar alışırsın inş ne diyeyim dizi süper
Diziyi Onur için izledim, sadece ilk bölüme bakarım diyordum ama entrika çok iyi kurgulanmış tabi bunda ilk bölümün 100 dakika sürmeside dizinin hızlıca akmasını sağladı hep böyle sürerse tadından yenmez. Olaylar çok hızlı gelişiyor gibi geldi bana. Halit'in Ender'in yasak aşkını 2. bölümde öğrenmesi falan.
Aynen görünce şaşırdım bende. Rolü azdı ama Yıldız'ı zengin görünce aşık olacak bence o zaman etkili olur rolüda.Tuan Tunalı'yı görmek şaşırttı adı geçmiyordu hiç.
bombaydı haftaya asıl dizi yeni başlıyor demiş şevvalim cidden öyle kaçmaz kaçırmayın yarın 5 6 arası gelirse cidden öbür hafta en az 6.50 gelir valla Fark ı FOX'umEkli dosyayı görüntüle 58749
FOX'un Medyapım imzalı yeni dizisi Yasak Elma hakkında yorumlarınızı bu konuda yapabilirsiniz.
Başrollerini Şevval Sam, Talat Bulut, Onur Tuna, Sevda Erginci ve Eda Ece'nin paylaştığı dizi yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00'de FOX'ta!
Zehra'dan sonra devreye gireyim dedim.