Safiyecilik bitti bu aradakız beni destere gibi korkutup kaçıramazsın çiğdemle seni aynı mezara gömerim istersem hoşt diyorum sana![]()
Safiyecilik bitti bu aradakız beni destere gibi korkutup kaçıramazsın çiğdemle seni aynı mezara gömerim istersem hoşt diyorum sana![]()
Her türlü peloyu yolarımSafiyecilik bitti bu aradaRüyadan uyan
![]()
The 100 konusuna bakın..ss @Çiğdem-
Yılın sorusu geliyor bir taraftan dünyanın en güzel 10 kadını sana doğru koşuyorlar diğer tarafta da dünyanın en yakışıklı 10 erkeği sana koşuyor hangi yöne koşardın![]()
Geçen ecünnüleri dizdim buraya çiğdem çıldırdı iyice
Her türlü peloyu yolarım![]()
Allah sohbetinizi arttırsın ayollGeçen ecünnüleri dizdim buraya çiğdem çıldırdı iyice![]()
Allah belanı ne zaman verecek acaba yok vermeyecekse ona göre ateist olmayı düşünüyorumBugün son günümüz.Sorularınız varsa bekleriz.
@Çiğdem- @xemrexxx @serhatt @S.G.A.T. @sokak sanati @kerem @Forumdash
Allah belanı ne zaman verecek acaba yok vermeyecekse ona göre ateist olmayı düşünüyorum![]()
Bugün son günümüz.Sorularınız varsa bekleriz.
Ben seni görmeyi istemiştim neden ertelediğini merak ediyorumBugün son günümüz.Sorularınız varsa bekleriz.
Yaani sanki eceliyle ölmeyecek gibi hissediyorum.Erdoğan ne zaman ölür?
Gizliliği seviyorum diyim.Ben seni görmeyi istemiştim neden ertelediğini merak ediyorum![]()
O temiz kalbim diyeyim. <3Çok zeki ve yakışıklı olmanın sırrı nedir?![]()
aaa kaç zamandır beraberiz ne gizliliğiGizliliği seviyorum diyim.![]()
![]()
Yerim senin o kalbiniO temiz kalbim diyeyim. <3
Bak bu soruyu iyi hatırlattın bu akşam cevaplayacağım.Yerim senin o kalbini
BHND? (Son güne sakladım)
Hafif bir kaos yaşadım sabahBugün uyandıktan sonra Şuan mesajımı okuyana kadar neler yaptığını özetle anlat@Harunnn60
Kaos ne cnm seninde başından olay eksik olmuyor pompy gibiHafif bir kaos yaşadım sabahöğlen iyiydi ama Cafe kurs filan
![]()
Aaa evet o sorularımız duruyor biz unutmadık