bence bu harunun bir hastaneye yatma vakti geldi yoksa forumun sezon finalinde hepimizin içinde olduğu yeri yakar kapıyı da üstümüze kilitler gibiYok o kadar düşmem![]()
bence bu harunun bir hastaneye yatma vakti geldi yoksa forumun sezon finalinde hepimizin içinde olduğu yeri yakar kapıyı da üstümüze kilitler gibiYok o kadar düşmem![]()
İş adamı @Harunnn60 Bahçeli işte cnmBenim arabadan çok iş adamları ilgim çekti![]()
Senin mezarını yaksada daha hortlayamasanbence bu harunun bir hastaneye yatma vakti geldi yoksa forumun sezon finalinde hepimizin içinde olduğu yeri yakar kapıyı da üstümüze kilitler gibi@mrt-06
Harun çıkmasın ona yan gözle bakamamİş adamı @Harunnn60 Bahçeli işte cnm![]()
![]()
![]()
İş adamı @Harunnn60 Bahçeli işte cnm![]()
![]()
![]()
Harun çıkmasın ona yan gözle bakamam![]()
Ben mi sen mila sen destere yi görsen koşarak sarılırsın ona kıyamazsın biz de o arada kaçarız@Çiğdem-
The 100 konusuna bakın..ss @Çiğdem-bence bu harunun bir hastaneye yatma vakti geldi yoksa forumun sezon finalinde hepimizin içinde olduğu yeri yakar kapıyı da üstümüze kilitler gibi@mrt-06
Harun çıkmasın ona yan gözle bakamam![]()
destereye bencede kıyamaz kendisine ayırır ayollla sen destere yi görsen koşarak sarılırsın ona kıyamazsın biz de o arada kaçarız@Çiğdem-
Asistancen hazır25 Haziran'da koltuğa geçiyorum.![]()
Ay bu destereye de ne çok talip vardestereye bencede kıyamaz kendisine ayırır ayoll![]()
![]()
![]()
destere'yi yanına alda çiğdem boş kalsın.Ay bu destereye de ne çok talip var![]()
@Harunnn60 İçin kolay soru olmalı, Ecünnülerin olduğu yerden kaçmak lazım tabikideThe 100 konusuna bakın..ss @Çiğdem-
Yılın sorusu geliyor bir taraftan dünyanın en güzel 10 kadını sana doğru koşuyorlar diğer tarafta da dünyanın en yakışıklı 10 erkeği sana koşuyor hangi yöne koşardın![]()
Kimse uğraşmasın heveslenmesin destere benim
O günler yakında tatlım,bekle ve gördestere'yi yanına alda çiğdem boş kalsın.![]()
kız beni destere gibi korkutup kaçıramazsın çiğdemle seni aynı mezara gömerim istersem hoşt diyorum sanaHaydi mezarına senBak 2 gündür dolanıyorsun ortalıklarda yeter hava aldığın.
![]()