bence bu harunun bir hastaneye yatma vakti geldi yoksa forumun sezon finalinde hepimizin içinde olduğu yeri yakar kapıyı da üstümüze kilitler gibi @mrt-06Yok o kadar düşmem
bence bu harunun bir hastaneye yatma vakti geldi yoksa forumun sezon finalinde hepimizin içinde olduğu yeri yakar kapıyı da üstümüze kilitler gibi @mrt-06Yok o kadar düşmem
İş adamı @Harunnn60 Bahçeli işte cnmBenim arabadan çok iş adamları ilgim çekti
Senin mezarını yaksada daha hortlayamasanbence bu harunun bir hastaneye yatma vakti geldi yoksa forumun sezon finalinde hepimizin içinde olduğu yeri yakar kapıyı da üstümüze kilitler gibi @mrt-06
Harun çıkmasın ona yan gözle bakamamİş adamı @Harunnn60 Bahçeli işte cnm
İş adamı @Harunnn60 Bahçeli işte cnm
Harun çıkmasın ona yan gözle bakamam
Ben mi sen mi Yazları duvarından ayrılmıyordun kedi yavrusu gibila sen destere yi görsen koşarak sarılırsın ona kıyamazsın biz de o arada kaçarız @Çiğdem-
The 100 konusuna bakın..ss @Çiğdem-bence bu harunun bir hastaneye yatma vakti geldi yoksa forumun sezon finalinde hepimizin içinde olduğu yeri yakar kapıyı da üstümüze kilitler gibi @mrt-06
Asistancen hazır25 Haziran'da koltuğa geçiyorum.
Ay bu destereye de ne çok talip vardestereye bencede kıyamaz kendisine ayırır ayoll
destere'yi yanına alda çiğdem boş kalsın.Ay bu destereye de ne çok talip var
@Harunnn60 İçin kolay soru olmalı, Ecünnülerin olduğu yerden kaçmak lazım tabikideThe 100 konusuna bakın..ss @Çiğdem-
Yılın sorusu geliyor bir taraftan dünyanın en güzel 10 kadını sana doğru koşuyorlar diğer tarafta da dünyanın en yakışıklı 10 erkeği sana koşuyor hangi yöne koşardın
O günler yakında tatlım,bekle ve gördestere'yi yanına alda çiğdem boş kalsın.
kız beni destere gibi korkutup kaçıramazsın çiğdemle seni aynı mezara gömerim istersem hoşt diyorum sanaHaydi mezarına sen Bak 2 gündür dolanıyorsun ortalıklarda yeter hava aldığın.