Anıl ve Damla ikilisi 2 puan aldı, onlar olmasa ooo2 takımda 0 çekti
Acun'un yüz ifadesi![]()
Asıl Anıl ve Damla şov yapıyor. 4 sayının üçünü onlar aldı.Acunla Esat şov yapıyor![]()
Survivor takımını onlar kurtarıyor zaten, müthiş bir ikiliAsıl Anıl ve Damla şov yapıyor. 4 sayının üçünü onlar aldı.![]()
3. puanı alamalarına denk geldimAnıl ve Damla ikilisi 2 puan aldı, onlar olmasa ooo![]()
Oha Anıl, Hilmi ve Adem muhteşem tatlı olmuş. Beyaz beyaz giymişler, saç sakal tıraşı da olmuşlar. Gel de yeme bunları.Survivor takımı Anlat Bakalım'da bile kazanamadıysa maçta hiç şansları yok![]()
Maça odaklan maçaOha Anıl, Hilmi ve Adem muhteşem tatlı olmuş. Beyaz beyaz giymişler, saç sakal tıraşı da olmuşlar. Gel de yeme bunları.![]()
1-0 önde başladık.Maça odaklan maça![]()
Şu an Ümit Karan'ı sevdiğim günlere döndüm zaten, ne röveşatalar atardı bee1-0 önde başladık.
Ümit iticisi işe yaradı gibi![]()
Hilmi, Adem ve Anıl bence Ümitten daha iyi oynuyor. Bebeklerim benim.Şu an Ümit Karan'ı sevdiğim günlere döndüm zaten, ne röveşatalar atardı bee![]()
İzle izle, futbolcu görHilmi, Adem ve Anıl bence Ümitten daha iyi oynuyor. Bebeklerim benim.![]()
Turabi reis yarın saz çalıp türkü söyleyecek.İzle izle, futbolcu gör![]()
O takımda Oğulcan Survivor takımında Ümit olmasa kimse bir şey yapamayacak, ikisinden başka top oynayabilen adam yokŞu Oğulcana sinir oldum .ss @MasacRE-
Oğulcan kim ya, fena değilmiş. Sen tanırsın?O takımda Oğulcan Survivor takımında Ümit olmasa kimse bir şey yapamayacak, ikisinden başka top oynayabilen adam yok![]()
Sinan Engin ile Seda Sayan'ın oğluOğulcan kim ya, fena değilmiş. Sen tanırsın?![]()
Aaa doğru Sedanın oğlu .ss Acun ve bunun ne işi var? Uzak durayım en iyisi, kadırgalı beni keserSinan Engin ile Seda Sayan'ın oğlu![]()