Anıl ve Damla ikilisi 2 puan aldı, onlar olmasa ooo2 takımda 0 çekti
Acun'un yüz ifadesi
Asıl Anıl ve Damla şov yapıyor. 4 sayının üçünü onlar aldı.Acunla Esat şov yapıyor
Survivor takımını onlar kurtarıyor zaten, müthiş bir ikiliAsıl Anıl ve Damla şov yapıyor. 4 sayının üçünü onlar aldı.
3. puanı alamalarına denk geldim Demek 5 puanın 3ü onlara aitAnıl ve Damla ikilisi 2 puan aldı, onlar olmasa ooo
Oha Anıl, Hilmi ve Adem muhteşem tatlı olmuş. Beyaz beyaz giymişler, saç sakal tıraşı da olmuşlar. Gel de yeme bunları.Survivor takımı Anlat Bakalım'da bile kazanamadıysa maçta hiç şansları yok
Maça odaklan maçaOha Anıl, Hilmi ve Adem muhteşem tatlı olmuş. Beyaz beyaz giymişler, saç sakal tıraşı da olmuşlar. Gel de yeme bunları.
1-0 önde başladık.Maça odaklan maça
Şu an Ümit Karan'ı sevdiğim günlere döndüm zaten, ne röveşatalar atardı bee1-0 önde başladık.
Ümit iticisi işe yaradı gibi
Hilmi, Adem ve Anıl bence Ümitten daha iyi oynuyor. Bebeklerim benim.Şu an Ümit Karan'ı sevdiğim günlere döndüm zaten, ne röveşatalar atardı bee
İzle izle, futbolcu görHilmi, Adem ve Anıl bence Ümitten daha iyi oynuyor. Bebeklerim benim.
Turabi reis yarın saz çalıp türkü söyleyecek. @sokak sanati @Maskeli Fedaiİzle izle, futbolcu gör
O takımda Oğulcan Survivor takımında Ümit olmasa kimse bir şey yapamayacak, ikisinden başka top oynayabilen adam yokŞu Oğulcana sinir oldum .ss @MasacRE-
Oğulcan kim ya, fena değilmiş. Sen tanırsın?O takımda Oğulcan Survivor takımında Ümit olmasa kimse bir şey yapamayacak, ikisinden başka top oynayabilen adam yok
Sinan Engin ile Seda Sayan'ın oğluOğulcan kim ya, fena değilmiş. Sen tanırsın?
Aaa doğru Sedanın oğlu .ss Acun ve bunun ne işi var? Uzak durayım en iyisi, kadırgalı beni keserSinan Engin ile Seda Sayan'ın oğlu