Queen Asiye sayesindeBu kötü dizi nasıl 17 reyting alıyor ya.![]()
Queen Asiye sayesindeBu kötü dizi nasıl 17 reyting alıyor ya.![]()
Ooo tek başıma zor oluyordu bu diziyi kötülemek @Forumdash @eskici @xemrexxx savunmaya geçiyorlardı sen de bana güç olursun cnmBu kötü dizi nasıl 17 reyting alıyor ya.![]()
@mrt-06 in geçmişi kötüOoo tek başıma zor oluyordu bu diziyi kötülemek @Forumdash @eskici @xemrexxx savunmaya geçiyorlardı sen de bana güç olursun cnm![]()
![]()
![]()
Noyan geldi bir tarihi fark yesinlerde görsünler , Aaa Ertuğruluda sevmiyordun ama düşmanımın düşmanı dostumdur de![]()
![]()
![]()
Kötülemesi için izlemesi gerek
1.Bölüme baktım tüm sezona yetecek kötüleme bilgisi donanımı ediniyorum bu da benim özelliğimKötülemesi için izlemesi gerekİzlemiyorsa kötüleyemez
Gerçi seni de banlamak gerek. İzlemediğin haldek kötülüyon
![]()
Kendini tekrar ediyor dizi daha kaç bölüm oldu izleyici hep aynı olaylar oluyor diye yorumlar yapıyor yeni sezonda hızla düşer bu iş.Ooo tek başıma zor oluyordu bu diziyi kötülemek @Forumdash @eskici @xemrexxx savunmaya geçiyorlardı sen de bana güç olursun cnm![]()
![]()
![]()
Noyan geldi bir tarihi fark yesinlerde görsünler , Aaa Ertuğruluda sevmiyordun ama düşmanımın düşmanı dostumdur de![]()
![]()
![]()
İzledim birkaç bölüm. Evdekiler sıkılıp bıraktı diziyi.Kötülemesi için izlemesi gerekİzlemiyorsa kötüleyemez
Gerçi seni de banlamak gerek. İzlemediğin haldek kötülüyon
![]()
İlk sezondan düştü zaten cnmKendini tekrar ediyor dizi daha kaç bölüm oldu izleyici hep aynı olaylar oluyor diye yorumlar yapıyor yeni sezonda hızla düşer bu iş.![]()
Senid sdd bozuk oldugu için ne kadar güvenilir bilemem1.Bölüme baktım tüm sezona yetecek kötüleme bilgisi donanımı ediniyorum bu da benim özelliğim![]()
![]()
![]()
Kaçıncı bölümde bıraktınız?İzledim birkaç bölüm. Evdekiler sıkılıp bıraktı diziyi.![]()
20 gören dizi oldu mu hiç acabaİlk sezondan düştü zaten cnmAb 10 civarına indi , 20 gören Totel de 10 a doğru gerilemeye başladı
Seneye erken final eder
![]()
![]()
@Forumdash
Kesinlikle. Konu yok zaten bir manyak herif var kıza işkence ediyor.İlk sezondan düştü zaten cnmAb 10 civarına indi , 20 gören Totel de 10 a doğru gerilemeye başladı
Seneye erken final eder
![]()
![]()
@Forumdash
Bölüm olarak hatırlamıyorum ama küçük çocuğu kaçırmışlardı ormanda aradılar ondan sonra bir bölüm daha baktık sonra bir daha izlemedik.Senid sdd bozuk oldugu için ne kadar güvenilir bilemem
Kaçıncı bölümde bıraktınız?
İlk gören Ertuğruldu bu sistemde ve 30 da görürüz20 gören dizi oldu mu hiç acabaHep 20de kalacak hali yoktu. Dizinin ortalamasını çıkarın 15 reyting filan çıkar
Düştü demek için ortalamasından en az 5 reyting düşük olmalı gelen sonuçlar
@mrt-06
Ben genelde severim piskopat kötü adamları ama bu dizinin kötü adamı içi boşKesinlikle. Konu yok zaten bir manyak herif var kıza işkence ediyor.
Bölüm olarak hatırlamıyorum ama küçük çocuğu kaçırmışlardı ormanda aradılar ondan sonra bir bölüm daha baktık sonra bir daha izlemedik.![]()
Ben zaten RTÜK'e şikayet ettim bu diziyi Çukur da öpüşme var diye kaç kez ceza kestiler bu dizide ne işkenceler yapıldı ceza yok neden? Kanaldan dolayı herhalde.Ben genelde severim piskopat kötü adamları ama bu dizinin kötü adamı içi boş
Duygu yok sırf kabakuvvetle olmuyor son yılların en başarısız kötü karakteri olabilir , Berk Hakman la birlikte oda Star da bocaladı![]()
![]()
@Forumdash
Aaa gerçekten mi eline sağlıkBen zaten RTÜK'e şikayet ettim bu diziyi Çukur da öpüşme var diye kaç kez ceza kestiler bu dizide ne işkenceler yapıldı ceza yok neden? Kanaldan dolayı herhalde.![]()
Ben artık beğenmediğim şeyleri RTÜK'e şikayet ediyorum, tam troll oldum.Aaa gerçekten mi eline sağlık@Forumdash
Karadenizli olarak bu dizinin ismi beni rahatsız ediyor bir an önce bitirmeliyiz el birliğiyle![]()
Sitemin ilk ölçümleri. Deneme yanılma payıİlk gören Ertuğruldu bu sistemde ve 30 da görürüz![]()
![]()
![]()
O zaman Sedayı da etBen artık beğenmediğim şeyleri RTÜK'e şikayet ediyorum, tam troll oldum.@xBUGRAx @Forumdash @xemrexxx
Hatta Yemekteyiz ve Yasak Elmayı da şikayet etmiştim.![]()