Hani sen de izleyecektin en son öyle diyordun Şimdi bekldiğinden daha güzel, daha ateşli, daha sexy, daha beklmediğin halde görünce kötülemeye başladınSadece isim değil saç traşıda kopya Şuna benzerde bir kostum yaparlar Çakma Punisher geliyor @MasacRE- @Harunnn60 @Forumdash @Yiğitt @xemrexxx
Aaa buna para verip izleyemem Ama Çakma Punisher olayı ilgimi çekti bölümden bilgiler alıp size aktaracam @MasacRE- @Harunnn60 UHani sen de izleyecektin en son öyle diyordun Şimdi bekldiğinden daha güzel, daha ateşli, daha sexy, daha beklmediğin halde görünce kötülemeye başladın
kız adı efsanedeki oğlan da varmış çağatay yine senin seveceğin oğlanları toplayacak gibi neyse başka bir foto daha vardı @Yiğitt in beğendiği yönetmen çağataya elleriyle tost yediriyordu o fotoyu paylaşmıyım @Forumdash depresyona girmesin @serhatt @Aserat @MasacRE-Ooo şu dizi başlasında görüceksiniz ayoll @xemrexxx in Fatihten Muhteşemi benzerlikelrini söylediği gibi sizin Çakma Punisher Çağatayında Orjinal Punisher ile benzerliklerini dökücem bu daha başlangıç
Aaa bu oğlan @denizz19 favorisiydi Saçlarda onun gibi olmuş daha sever şimdikız adı efsanedeki oğlan da varmış çağatay yine senin seveceğin oğlanları toplayacak gibi neyse başka bir foto daha vardı @Yiğitt in beğendiği yönetmen çağataya elleriyle tost yediriyordu o fotoyu paylaşmıyım @Forumdash depresyona girmesin @serhatt @Aserat @MasacRE-
O yönetmen benim tipim değil, @Çiğdem- in tipi.kız adı efsanedeki oğlan da varmış çağatay yine senin seveceğin oğlanları toplayacak gibi neyse başka bir foto daha vardı @Yiğitt in beğendiği yönetmen çağataya elleriyle tost yediriyordu o fotoyu paylaşmıyım @Forumdash depresyona girmesin @serhatt @Aserat @MasacRE-
Karşısındaki kıl kuyrık mendebur Çağatayımın yanına olmamışkız adı efsanedeki oğlan da varmış çağatay yine senin seveceğin oğlanları toplayacak gibi neyse başka bir foto daha vardı @Yiğitt in beğendiği yönetmen çağataya elleriyle tost yediriyordu o fotoyu paylaşmıyım @Forumdash depresyona girmesin @serhatt @Aserat @MasacRE-
Adı Efsane aklıma geldi hüzünlendimAaa bu oğlan @denizz19 favorisiydi Saçlarda onun gibi olmuş daha sever şimdi
Aaa bu oğlan @denizz19 favorisiydi Saçlarda onun gibi olmuş daha sever şimdi
O yönetmen benim tipim değil, @Çiğdem- in tipi.
Karşısındaki kıl kuyrık mendebur Çağatayımın yanına olmamış
çağatay da çiğdemin gözüne girmek için xzayıflamış @Forumdash @MasacRE-Adı Efsane aklıma geldi hüzünlendim
Çağatay her haliyle TAŞ,Napsın çiğdem gibi kız kurusunu
Ergenlere güvenip format değiştirmeselerdi iyi olacaktı ilk 5-6 bölüm süperdiAdı Efsane aklıma geldi hüzünlendim
@MasacRE- Saçınızı başınızı yolarÇağatayın da senin gözüne girmek gibi bi derdi var sanki
Çağatay da benim kimselere bırakmam
Aaa bu konuda haklı yakışıklı adamları hep tipsiz kadınlar kapıyor @Forumdash