Hani sen de izleyecektin en son öyle diyordunSadece isim değil saç traşıda kopyaŞuna benzerde bir kostum yaparlar Çakma Punisher geliyor
![]()
![]()
@MasacRE- @Harunnn60 @Forumdash @Yiğitt @xemrexxx
![]()
Aaa buna para verip izleyememHani sen de izleyecektin en son öyle diyordunŞimdi bekldiğinden daha güzel, daha ateşli, daha sexy, daha beklmediğin halde görünce kötülemeye başladın
![]()
kız adı efsanedeki oğlan da varmış çağatay yine senin seveceğin oğlanları toplayacak gibiOoo şu dizi başlasında görüceksiniz ayoll @xemrexxx in Fatihten Muhteşemi benzerlikelrini söylediği gibi sizin Çakma Punisher Çağatayında Orjinal Punisher ile benzerliklerini dökücem bu daha başlangıç![]()
Aaa bu oğlan @denizz19 favorisiydikız adı efsanedeki oğlan da varmış çağatay yine senin seveceğin oğlanları toplayacak gibineyse başka bir foto daha vardı @Yiğitt in beğendiği yönetmen çağataya elleriyle tost yediriyordu o fotoyu paylaşmıyım @Forumdash depresyona girmesin
@serhatt @Aserat @MasacRE-
![]()
O yönetmen benim tipim değil, @Çiğdem- in tipi.kız adı efsanedeki oğlan da varmış çağatay yine senin seveceğin oğlanları toplayacak gibineyse başka bir foto daha vardı @Yiğitt in beğendiği yönetmen çağataya elleriyle tost yediriyordu o fotoyu paylaşmıyım @Forumdash depresyona girmesin
![]()
Karşısındaki kıl kuyrık mendebur Çağatayımın yanına olmamışkız adı efsanedeki oğlan da varmış çağatay yine senin seveceğin oğlanları toplayacak gibineyse başka bir foto daha vardı @Yiğitt in beğendiği yönetmen çağataya elleriyle tost yediriyordu o fotoyu paylaşmıyım @Forumdash depresyona girmesin
![]()
Adı Efsane aklıma geldi hüzünlendim
O yönetmen benim tipim değil, @Çiğdem- in tipi.![]()
Karşısındaki kıl kuyrık mendebur Çağatayımın yanına olmamış![]()
çağatay da çiğdemin gözüne girmek için xzayıflamışAdı Efsane aklıma geldi hüzünlendim![]()
Çağatay her haliyle TAŞ,Napsın çiğdem gibi kız kurusunu
Ergenlere güvenip format değiştirmeselerdi iyi olacaktıAdı Efsane aklıma geldi hüzünlendim![]()
@MasacRE- Saçınızı başınızı yolarÇağatayın da senin gözüne girmek gibi bi derdi var sanki
Çağatay da benim kimselere bırakmam![]()
O biraz zor,yedirmem Çağatayı
Naparsa yapsın fayda etmez
Aaa bu konuda haklı yakışıklı adamları hep tipsiz kadınlar kapıyor