Hahha ilk geldiği sahnede bende korktum dilinden ve parmaklarından 😱😱😱Evet hep cilveleşme nereee kadar Ama o hayalet adamdan tiksindim. Bi de ses efekti koymuşlar tövbe yarabbim Bi ara kore korku filmi izlicem
Hahha ilk geldiği sahnede bende korktum dilinden ve parmaklarından 😱😱😱Evet hep cilveleşme nereee kadar Ama o hayalet adamdan tiksindim. Bi de ses efekti koymuşlar tövbe yarabbim Bi ara kore korku filmi izlicem
O dil hareketi neydi yaa ıyyyHahha ilk geldiği sahnede bende korktum dilinden ve parmaklarından 😱😱😱
Değişik bir şekil vermişler daha çok mide bulandırıcıydıO dil hareketi neydi yaa ıyyy
Öbür tarafa gidiş sahnesi mi?Değişik bir şekil vermişler daha çok mide bulandırıcıydı
Ama diziye hareket getirdi birde Goblinin Azraili selamladı sahne çok etkileyiciydi
Öbür tarafa gidiş sahnesi mi?
Müzik filan dedin de avatarımı değiştiriyem iyi hatırlattınHani prens oldunu öğrendi Goblin Azrailin sonra merdivenelri çıkıp yanına gitti Azrailin boğazını sıkıp masajtelerini selamlıyorum dedi müzikleriyle efekleriyle çk iyi sahneydi
Ne yapacaksın acabaMüzik filan dedin de avatarımı değiştiriyem iyi hatırlattın
çizgi filme sıra gelmez önce normal yarım kalan dizilerimi bitireyim sizin süper portakal en sona kalsınSupernatıralın 2 bölümü izlemedin diğerleri neysede Supernaturalı daha fazla biriktirme hemde süper 2 bölümdü
@destere Beyde çizgi filmli olan bölümü izleyecekti güya
En önce onu izle bence hem sana güzel bir ara çeşit olarak gelecek ara sıcak olarak yeçizgi filme sıra gelmez önce normal yarım kalan dizilerimi bitireyim sizin süper portakal en sona kalsın
[Yok be aynı kişi oynamiş yaşlılığını da (azrail ve 30-35 yaşındaki prens/kral ne zıkkımsa aynı kişiler)
ben hiç benzetmedm azrail ergen haline hiç benzemiyordu farklı kişilerin oynamış olma ihtimali daha mantıklıAaa ben hiç benzetemedim vlla zaten benzetebilsek 10 bölüm falan beklemez hemen anlardık Bu Azrail değilmi derdik
sıcaklardan outlander ın claire ini deneyeceğim soğuk olarakta luciferdaki charlotte a bakarımEn önce onu izle bence hem sana güzel bir ara çeşit olarak gelecek ara sıcak olarak ye
Kafa olarak dinlenirsin çizgi film izliyorsun normal diziyle alakası yok
Şunu kesinlikle Azrail oynamıyor bu farklı birisi @Forumdash[
ben hiç benzetmedm azrail ergen haline hiç benzemiyordu farklı kişilerin oynamış olma ihtimali daha mantıklı
makyajla o kadar tıfıl oğlana dönmesi imkansız hem tıfılda boysa kısaydı
fazladan eklenen 3 bölüm nerdeyse dizi uzunluğunda çekilmiş merakla acaba uzattılarmı diye saldırdımda fos çıkmıştı istersen birde sen izle belki ben yanlış anlamışımdırS01B16 FİNAL
Harika hüzünlü ama mutlu sonla bitti
Eun Tak gelin kızımızın kendini çocuklar içinfeda etmesi gözlerimi doldurdu. Seviyorum böyle trajedileri yaa Fedakarlik çok güzel bişey sanki
Tavukçu kız ve Azrail birlikte ölüp yine birlikte tekrar yeni hayatlarına dönmüşlerdi Yaa bu çift kadar tatlı kimseyi görmedim Keşke gerçekte evlenip küçük küçük bunlardan olsa dedirtiyorlar... Sunny önceki hayatında gelin oldugunda başka bedendeydi şimdi neden tavukçu kızın bedeniyle gelmiş
Euntak ilk hayatını yaşayıp güzel sonla bitirmişti. Şimdi hayatının 2.evresinde ama nasıl hatırlıyor? Çay içmedi ondan mı? Hem niye aynı beden de geldi? Goblin hiç ölmicek mi? Eun Tak hayatının 4.evresini tamamlayınca ölür heralde çok seviyorsa
Romantik komedi çok oldugu için ilk başlardı beni fazla sarmadı ama 7.bölümden sonra gerçekler döküldü filan ortaya güzel oldu. 8.5/10
Bu arada dün gece bişey dicem demiştim ama final yorumunda @destere demiş. 3 özel bölüm daha varmiş onu izleyelim mi cektim ki kamera arkası filanmiş Bulamayız biz. Netflixte vardır tabi? @destere @Çiğdem-
aynen ikinci bıyıklı resim azrailin o dönemki hali ama ergenle azraili aynı kişinin oynama ihti,mali sıfırŞunu kesinlikle Azrail oynamıyor bu farklı birisi @Forumdash
Ama bunun yaşlı hali şu Azrail olabilir bunu sonradan gösterdiler zaten açığa çıkınca o olduğu
Goblin oyüzden tanıyamıyor zaten hafızası yerindeydiaynen ikinci bıyıklı resim azrailin o dönemki hali ama ergenle azraili aynı kişinin oynama ihti,mali sıfır
dizinin devamını izleyemesekte gelin eun tak ı mutlaka başka bir dizide görmek isterim çok sempatik bişeydiGoblin oyüzden tanıyamıyor zaten hafızası yerindeydi
Aaa bu arada son çekilenler özel bölüm evet kamera arkası falan bende araştırmıştım yanı bakmaya gerek yok aa keşke onun yerine 19.Bölümde bitseydi @Forumdash
Aaa Blacktakı kız birebir onun kopyası olarak eisnlenmiş Sakızdizinin devamını izleyemesekte gelin eun tak ı mutlaka başka bir dizide görmek isterim çok sempatik bişeydi
tavukçu sunny kore standartlarına göre çok güzel ama soğuk biri gibi oysa gelin çok sıcakkanlıydıAaa Blacktakı kız birebir onun kopyası olarak eisnlenmiş Sakız
Ama @Forumdash ın avatarında olan Tavukçu kız daha iyi bence ona gıcık kapmadım nedense