Sen evlenir barklanırsın, çoluk çocuğa karişip torun tombalak sahibi olursun da @eskici hala diziyi izlememiş olur
Birde süresi 1 bucuk saatSen evlenir barklanırsın, çoluk çocuğa karişip torun tombalak sahibi olursun da @eskici hala diziyi izlememiş olur![]()
Faruk bey haklıSen evlenir barklanırsın, çoluk çocuğa karişip torun tombalak sahibi olursun da @eskici hala diziyi izlememiş olur![]()
Yoğunluğu geçsinde @Afet Güçverir de dizi ekibimize katılır Forumdashta dönünceharika günlerdi yine @Forumdash, sen, ben aynı güzel dizileri bu senede tuttururuz umarım![]()
@Afet Güçverir yani görümceğim illaki CW dizisi olacak diye diretmezse tabikide her zaman aramızda yeri varYoğunluğu geçsinde @Afet Güçverir de dizi ekibimize katılır Forumdashta dönünce![]()
Aaa asıl seni fantastiğe çekene kadar neler çektik@Afet Güçverir yani görümceğim illaki CW dizisi olacak diye diretmezse tabikide her zaman aramızda yeri varzamanında sende CW ciydişn seni kaliteli dizilere çekmek için neleri neleri göze aldık
![]()
doğru ama beni CW ye de çekmeye çalıştınız kendimi zor kurtardımAaa asıl seni fantastiğe çekene kadar neler çektik![]()
![]()
![]()
Aklıma estikçe bu konuya uğruyorum @Forumdashharika günlerdi yine @Forumdash, sen, ben aynı güzel dizileri bu senede tuttururuz umarım![]()
Habu herifin yeni dizisi başladı işteAklıma estikçe bu konuya uğruyorum @Forumdash
Rahmetliyle en son bunları konuşmuşuz malesef o varkan sen yoktun sen varkan o yoktu diledimiz gerçekleşmedi![]()
Bu sezon olmasada seneye izleriz bitinceHabu herifin yeni dizisi başladı işteHaftalık yayınlanıyor. Sezonu bitince bari gelsin
Başlarız
Ekli dosyayı görüntüle 66019
Yaza biter zatenBu sezon olmasada seneye izleriz bitince![]()
Nisanda inş gelirde 2 ay kalır sonra birlikte el ele kol kola gidersiniz zatenYaza biter zatenHeralde seneye gelicek
![]()
Ahahah hadi inşNisanda inş gelirde 2 ay kalır sonra birlikte el ele kol kola gidersiniz zaten![]()
Ama geçen yılda nisan ayında gitmişti yanı hiç gelmeme ihtimalide var tabiAhahah hadi inş![]()
Bi kere de duan kabul olsun beeAma geçen yılda nisan ayında gitmişti yanı hiç gelmeme ihtimalide var tabi![]()