Sen evlenir barklanırsın, çoluk çocuğa karişip torun tombalak sahibi olursun da @eskici hala diziyi izlememiş olurSeveceksin cnm her halde biz forumdan ayrılmadan bitirirsin @destere @Forumdash
Birde süresi 1 bucuk saatSen evlenir barklanırsın, çoluk çocuğa karişip torun tombalak sahibi olursun da @eskici hala diziyi izlememiş olur
Seveceksin cnm her halde biz forumdan ayrılmadan bitirirsin @destere @Forumdash
Faruk bey haklıSen evlenir barklanırsın, çoluk çocuğa karişip torun tombalak sahibi olursun da @eskici hala diziyi izlememiş olur
Yoğunluğu geçsinde @Afet Güçverir de dizi ekibimize katılır Forumdashta dönünceharika günlerdi yine @Forumdash, sen, ben aynı güzel dizileri bu senede tuttururuz umarım
@Afet Güçverir yani görümceğim illaki CW dizisi olacak diye diretmezse tabikide her zaman aramızda yeri var zamanında sende CW ciydişn seni kaliteli dizilere çekmek için neleri neleri göze aldıkYoğunluğu geçsinde @Afet Güçverir de dizi ekibimize katılır Forumdashta dönünce
Aaa asıl seni fantastiğe çekene kadar neler çektik@Afet Güçverir yani görümceğim illaki CW dizisi olacak diye diretmezse tabikide her zaman aramızda yeri var zamanında sende CW ciydişn seni kaliteli dizilere çekmek için neleri neleri göze aldık
doğru ama beni CW ye de çekmeye çalıştınız kendimi zor kurtardımAaa asıl seni fantastiğe çekene kadar neler çektik
Aklıma estikçe bu konuya uğruyorum @Forumdashharika günlerdi yine @Forumdash, sen, ben aynı güzel dizileri bu senede tuttururuz umarım
Habu herifin yeni dizisi başladı işte Haftalık yayınlanıyor. Sezonu bitince bari gelsin BaşlarızAklıma estikçe bu konuya uğruyorum @Forumdash
Rahmetliyle en son bunları konuşmuşuz malesef o varkan sen yoktun sen varkan o yoktu diledimiz gerçekleşmedi
Bu sezon olmasada seneye izleriz bitinceHabu herifin yeni dizisi başladı işte Haftalık yayınlanıyor. Sezonu bitince bari gelsin Başlarız
Ekli dosyayı görüntüle 66019
Yaza biter zaten Heralde seneye gelicekBu sezon olmasada seneye izleriz bitince
Nisanda inş gelirde 2 ay kalır sonra birlikte el ele kol kola gidersiniz zatenYaza biter zaten Heralde seneye gelicek
Ahahah hadi inşNisanda inş gelirde 2 ay kalır sonra birlikte el ele kol kola gidersiniz zaten
Ama geçen yılda nisan ayında gitmişti yanı hiç gelmeme ihtimalide var tabiAhahah hadi inş
Bi kere de duan kabul olsun beeAma geçen yılda nisan ayında gitmişti yanı hiç gelmeme ihtimalide var tabi
@Harunnn60 bizi nazarladı daha geleceği zamanı bilemiyoruzBi kere de duan kabul olsun bee